Що нового?

Придбаний [Ortega Project] види спокушання (Олег Луканов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 30.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

види спокушання
Як їх поєднувати для гарантованого результату цикл онлайн-семінарів
10-13 Грудня
4-ий курс комплексної онлайн-програми"тотальний розвиток чоловіка"

Давним-давно, в епоху срібного століття спокушання, можна було познайомитися з дівчиною на вулиці і побачитися з нею через пару тижнів, сподіваючись, що вона чекає біля віконця свого принца на тонованої дев'ятці. Ті динозаври давно впали в сплячку і залишилися на нижчому рівні харчового ланцюжка.

тепер-все інакше.

Спокушання в наші дні-це захоплюючий і динамічний процес, який адаптується до сучасних реалій і використовує всі способи спільно, а не якийсь один з них.

Мене іноді запитують, в чому полягає високий ККД спокушання і тоді я відповідаю приблизно наступне :

"Уміння адаптувати свої дії до кінцевої мети, не перескакуючи через рівень, і дає практично стовідсотковий результат"

Потрібно розбиратися в стилях, варіантах, тактиках спокушання. Необхідно розуміти, де саме ти знаходишся в кожен момент своїх дій. Тоді ти зможеш контролювати процес, а не бути його пасивним учасником, який сподівається на прихильність дівчини.

Як задіяти всі види спокушання по-максимуму, ми будемо детально говорити на курсі "види спокушання. Як їх поєднувати для гарантованого результату".

Чим ми буде займатися на заняттях - ми будемо вбудовувати в твоє життя зміни, які ти зможеш відчути вже з самого першого дня.

Цим курсом ми продовжуємо велику практичну онлайн-програму" тотальний розвиток чоловіка", яка проходить в 2018-2019 роках і включає в себе абсолютно все, що потрібно сучасному чоловікові, щоб домогтися своїх цілей в особистому і соціальному житті. У цій програмі Я систематизую і передам учасникам весь мій величезний, багаторічний досвід у вигляді прикладних, ємних онлайн-курсів.

всі курси програми розділені на 3 великих блоку: базовий, просунутий, майстерний.

На четвертому курсі базового блоку програми з 10 по 13 грудня ми детально розберемо види спокушання, а також те, як управляти процесом спокушання від А до я для гарантованого результату.

заняття №1. Day game і Night game. Як і коли використовувати. Відмінні риси (10 грудня)

Критична відмінність у цих двох стилях спокушання.

заняття №2. Спокушання онлайн. Створення репутації 11 грудня)

Зараз онлайн вирішує. Якщо хочеш бути" в потоці " - будь в онлайні. Розберемо як швидко поліпшити свій результат.

заняття №3.активне і пасивне спокушання (12 грудня)

Коли потрібно проявити ініціативу, а коли потрібно трохи почекати. Якщо вчинити неправильно-знову будеш один або виправдовувати сам себе.

Заняття №4. симбіоз стилів спокушання для щоденного результату. (13 Грудня)

Як все з'єднати так, щоб було легко і результативно. Ось він-філософський камінь спокушання, що реалізує всі твої бажання.
Що ти отримаєш в результаті?

Ти зрозумієш принципову різницю між двома ключовими видами спокушання (Day Game, Night Game) і те, як правильно поєднувати їх для більш якісного швидкого результату.

Ти створиш привабливий онлайн-образ-своєрідну візитку, яка буде працювати на тебе і сформує у дівчини правильне враження ще до початку спілкування.

Ти навчишся правильно використовувати активне і пасивне спокушання для управління процесом спілкування.
Ти дізнаєшся, як грамотно поєднувати різні стилі спокушання в повсякденному форматі для створення "потоку" дівчат
https://privatelink.de/?http://ortegaproject.com/

Угорі