для кого цей курс:
- Для тих, хто шукає відповіді на питання
"Хто я?", "Навіщо я живу?", "Яке моє призначення?"і т. п.
- Для психологів, коучів, консультантів по здоров'ю
Методика "ідеал" - це інструмент швидкої і глибокої діагностики людини
- Для HR менеджерів
Профпридатність. Професія, як спосіб самореалізації та корекції особистості. Закони енергетичних витрат і їх заповнення через професію.
- Для підприємців та керівників
Ділові відносини. Функції "начальника"і " підлеглого". Психологічний клімат в колективі. Закони у відносинах "людина-гроші; гроші — людина". Кого люблять гроші?
- Для батьків
Закони в сім'ї, їх прояв у відносинах "батьки — діти". Вікові особливості дітей. Причина і наслідки боротьби між поколіннями. Виховання за принципом"Не нашкодь".
- Для чоловіків і жінок
Закони у відносинах "чоловік-жінка". Види союзів. Особливості чоловічої та жіночої психології. Функції чоловіка і жінки. Конфлікти і способи їх вирішення. Секс - як енергообмін в інтимних відносинах.
7 модулів:
- Для тих, хто шукає відповіді на питання
"Хто я?", "Навіщо я живу?", "Яке моє призначення?"і т. п.
- Для психологів, коучів, консультантів по здоров'ю
Методика "ідеал" - це інструмент швидкої і глибокої діагностики людини
- Для HR менеджерів
Профпридатність. Професія, як спосіб самореалізації та корекції особистості. Закони енергетичних витрат і їх заповнення через професію.
- Для підприємців та керівників
Ділові відносини. Функції "начальника"і " підлеглого". Психологічний клімат в колективі. Закони у відносинах "людина-гроші; гроші — людина". Кого люблять гроші?
- Для батьків
Закони в сім'ї, їх прояв у відносинах "батьки — діти". Вікові особливості дітей. Причина і наслідки боротьби між поколіннями. Виховання за принципом"Не нашкодь".
- Для чоловіків і жінок
Закони у відносинах "чоловік-жінка". Види союзів. Особливості чоловічої та жіночої психології. Функції чоловіка і жінки. Конфлікти і способи їх вирішення. Секс - як енергообмін в інтимних відносинах.
7 модулів:
- Розум, душа і тіло.
- Основи нумерології. Правила розрахунку матриць.
- Потенціал особистості:
- повна розшифровка матриці народження
- визначення потенціалу особистості, фундаменту, чоловічого і жіночого потоків
- сильні і слабкі сторони особистості
- головна рушійна сила особистості.
- Блоки вампіризму.
- Кармічні вузли.
- Вибір професії за датою народження.
- Реалізація призначення через професію.
https://privatelink.de/?https://xn--80affngicdifdebcy9b4o.xn--p1ai/kurs