ТЕМА:
Основи фотографії - 1 блок.
У цьому марафоні ми навчимося розуміти нашу камеру, зрозуміємо, як зробити красиве по світлу зображення і зрозуміємо, як вибрати потрібний об'єктив.
Розберемося, коли і на якому режимі знімати, які види фокусувань бувають і чому у вас нерізкі знімки.
Я хотіла зробити курс для початківців, але зрозуміла, що марафон набагато краще.
Встановлюючи дедлайни, я бачу ваш прогрес.
Простими словами я розповім вам всю нудну теорію і навчу використовувати весь потенціал вашої камери.
ПРОКАЧУЙ СВІЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ КОЖЕН ДЕНЬ!
зміст марафону
1 семінар, 3 вересня:
Пристрій камери. Витримка, діафрагма, ISO. Експозиція.
2 семінар, 5 вересня:
Пристрій об'єктива. Фокусна відстань. Дистанція фокусування. Вибір об'єктива під ваші завдання.
3 семінар, 5 вересня:
Кроп/фуллфрейм.
4 семінар, 6 вересня:
Стабілізація в камері і в об'єктиві. Плюси і мінуси.
5 семінар, 8 вересня:
Баланс Білого. Динамічний діапазон. RAW/JPG. Формати зйомки.
6 семінар, 13 Вересня:
Фокусування. Як камера фокусується. Види фокусування і її використання в конкретних випадках.
Серійна/покадрова зйомка. Типи карт пам'яті. Вибір Оптимальний для вашої камери.
7 семінар, 17 вересня:
Напівавтоматичні режими пріоритету витримки і діафрагми. Експокорекція та експозамір.
Auto-ISO за і проти.
Програмне обмеження мінімальної витримки.
Для кого марафон?
Для всіх любителів фотографії. Бажано, щоб ви знімали на камеру, а не на смартфон, але, якщо у вас є ручні настройки на смартфоні, або ви плануєте в найближчому часі покупку камери, має сенс приєднається.
Продажник
Основи фотографії - 1 блок.
У цьому марафоні ми навчимося розуміти нашу камеру, зрозуміємо, як зробити красиве по світлу зображення і зрозуміємо, як вибрати потрібний об'єктив.
Розберемося, коли і на якому режимі знімати, які види фокусувань бувають і чому у вас нерізкі знімки.
Я хотіла зробити курс для початківців, але зрозуміла, що марафон набагато краще.
Встановлюючи дедлайни, я бачу ваш прогрес.
Простими словами я розповім вам всю нудну теорію і навчу використовувати весь потенціал вашої камери.
ПРОКАЧУЙ СВІЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ КОЖЕН ДЕНЬ!
зміст марафону
1 семінар, 3 вересня:
Пристрій камери. Витримка, діафрагма, ISO. Експозиція.
2 семінар, 5 вересня:
Пристрій об'єктива. Фокусна відстань. Дистанція фокусування. Вибір об'єктива під ваші завдання.
3 семінар, 5 вересня:
Кроп/фуллфрейм.
4 семінар, 6 вересня:
Стабілізація в камері і в об'єктиві. Плюси і мінуси.
5 семінар, 8 вересня:
Баланс Білого. Динамічний діапазон. RAW/JPG. Формати зйомки.
6 семінар, 13 Вересня:
Фокусування. Як камера фокусується. Види фокусування і її використання в конкретних випадках.
Серійна/покадрова зйомка. Типи карт пам'яті. Вибір Оптимальний для вашої камери.
7 семінар, 17 вересня:
Напівавтоматичні режими пріоритету витримки і діафрагми. Експокорекція та експозамір.
Auto-ISO за і проти.
Програмне обмеження мінімальної витримки.
Для кого марафон?
Для всіх любителів фотографії. Бажано, щоб ви знімали на камеру, а не на смартфон, але, якщо у вас є ручні настройки на смартфоні, або ви плануєте в найближчому часі покупку камери, має сенс приєднається.
Продажник
https://privatelink.de/?https://bulavina.school/shop/basic_selfmade