Відчуйте силу та контроль над своїм життям. Навчіться з упевненістю відстоювати свої кордони та розвиньте навички захисту від впливу маніпуляцій.
На курсі дізнайся:
Чиї межі найчастіше порушують і в якому стані ми знаходимося, якщо дозволяємо це робити
Як перейти в іншу позицію і як прибрати внутрішні перепони для поваги до власних кордонів
Як саме діяти та говорити, щоб усі оточуючі не порушували кордони та не мали бажання вами маніпулювати
Як справлятися з неприємними почуттями провини, сорому, з неприємними думками «чи правильно я роблю»
Універсальні правила захисту від маніпуляцій у будь-якому діалозі та спілкуванні
та свої вразливі точки для маніпуляції
В чому відмінність мислення тих людей, чиї межі ніхто не намагається навіть порушити і зможете натренувати це
Які результати отримаєте
На курсі дізнайся:
Чиї межі найчастіше порушують і в якому стані ми знаходимося, якщо дозволяємо це робити
Як перейти в іншу позицію і як прибрати внутрішні перепони для поваги до власних кордонів
Як саме діяти та говорити, щоб усі оточуючі не порушували кордони та не мали бажання вами маніпулювати
Як справлятися з неприємними почуттями провини, сорому, з неприємними думками «чи правильно я роблю»
Універсальні правила захисту від маніпуляцій у будь-якому діалозі та спілкуванні
та свої вразливі точки для маніпуляції
В чому відмінність мислення тих людей, чиї межі ніхто не намагається навіть порушити і зможете натренувати це
Які результати отримаєте
- 1 Навчитеся конкретним простим фразам та діям, які захистять від будь-якої маніпуляції
- 2 Натренуєте «високу дорослу позицію» у спілкуванні з будь-якою людиною
- 3 Навчитеся вибирати себе, гармонійно для себе та для оточуючих
- 4 Навчитеся керувати неприємними почуттями та правильно домовлятися з собою, вибираючи найправильнішу для себе реакцію у будь-якому моменті
- 5 Навчитеся «тверезості сприйняття», чесно усвідомлювати хто мене оточує, як і як мені реагувати
- 6 Натренуєте правильну позицію та внутрішній діалог, які вам допоможуть витримувати спілкування та відстоювати себе з будь-якою людиною та в будь-яких умовах
https://pkhaladze.com.ua/manipulation