Що нового?

Придбаний [Osoznanno Mama] Курс з розвитку дітей з 6 місяців до 3 років (Катерина Болокан)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3673 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 477.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

відео курс з розвитку дітей з 6 міс до 3 років.
це абсолютно новий курс, аналогів якому я не бачила ніде на просторах інтернету.
Весь наш досвід ігор з прикладами на відео, як це робив Артем. Вам не доведеться збирати самостійно всю ту інформацію, яку я збирала протягом 3 років. Весь наш досвід і всі мої знання будуть в цьому курсі.
автор Катерина Болокан
  • творець блогу @osoznanno_mama, автор курсів і скоро двічі мама​
  • я дуже хочу, щоб Ваше материнство було легким і спокійним. Тому я створила свій блог, щоб тут Ви знайшли відповіді на всі ваші запитання.​
  • а ще хочу, щоб ви не витрачали багато годин на пошуки хороших іграшок, косметики, побутової хімії і тд, і знайшли все потрібне у мене в актуальному.​
Програма курсу
  • Розвиток
всі мої знання про те, як розвивати малюків через гру на підлозі і за столом
Блок 1: з 10-12 міс до 2 років (за столом "за правилами мами")
Блок 2: з 2 до 3 років (за столом "за правилами мами")
Бонус: з 6 до 12 місяців (на підлозі "за правилами малюка")
  • організація ігор за столом
коли починати, як зацікавити, як утримувати увагу, як демонструвати іграшки, що робити, якщо тікає з-за столу або не хоче грати і тд
  • творчість
що таке "творчість" і для воно потрібно малюкові, коли краще займатися творчістю, все необхідне для малювання, ліплення, конструювання і тд
  • Сенсорика
що це таке і для чого вона потрібна, приклади матеріалів для сенсорних ігор
  • меблі
огляд двох моїх улюблених столів для ігор і творчості, інформація про вибір правильного столу
  • артикуляція, дихальна гімнастика, пальчикові ігри та стимуляція долоньок
що це таке, для чого це потрібно, наші улюблені вправи з моєю демонстрацією і моїми улюбленими пристосуваннями)
додатково
  • посилання на абсолютно всі ігри, столи і атрибути для занять, які я демонструю в курсі, щоб ви не витрачали час на їх пошук і легко могли їх купити
  • відео з технікою першої допомоги при задуха (для тих, у кого є страх грати з дрібними іграшками)
  • Рецепт домашнього безпечного тіста для ліплення та фарбування рису
  • Список книг за віком для діток з 6 місяців

Сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://osoznanno-mama.ru/development

Угорі