Пакет Курс гроші, Курс гроші + і вебінар Код бідності-Код багатства (Олександра Алексєєва)
Коротко нагадаю про зміст курсу"гроші"
У ньому ми:
Опрацьовуємо обмежують негативні установки, пов'язані з грошима
Розбираємося зі своїм внутрішнім фінансовим стелею- " скільки мені можна мати, а скільки вже ні?"
Прибираємо страх перед грошима і свої проекції на гроші, пов'язані з вихованням, травмами, заборонами
Формуємо своє бачення "навіщо мені гроші", без якого дуже важко заробляти і досягати
"Код бідності-код багатства" - вебінар, де я докладно розповідаю про те, як і з чого формується внутрішня культура процвітання і животіння, які сімейні коди, традиції, установки на це впливають.
Гроші+
У цьому курсі ми в першу чергу будемо працювати з внутрішнім нарцисизмом,який блокує наші дії, активність, вибори в бік зростання
Опрацьовувати ті субособистості, які пов'язані з травмами, болем, нарцисичним радикалом і комплексом жертви
Трансформувати обмежують установки, переконання, думки-як власні, так і прийшли з поля сім'ї
Опрацьовувати страх перед грошима, заборони на володіння грошима
Усувати "прокляття виграв"
Налагоджувати здоровий грошовий метаболізм
Нарощувати стійкість до приходу великих грошей
Трансформувати страх втрат у впевненість у завтрашньому дні
Коротко нагадаю про зміст курсу"гроші"
У ньому ми:
Опрацьовуємо обмежують негативні установки, пов'язані з грошима
Розбираємося зі своїм внутрішнім фінансовим стелею- " скільки мені можна мати, а скільки вже ні?"
Прибираємо страх перед грошима і свої проекції на гроші, пов'язані з вихованням, травмами, заборонами
Формуємо своє бачення "навіщо мені гроші", без якого дуже важко заробляти і досягати
"Код бідності-код багатства" - вебінар, де я докладно розповідаю про те, як і з чого формується внутрішня культура процвітання і животіння, які сімейні коди, традиції, установки на це впливають.
Гроші+
У цьому курсі ми в першу чергу будемо працювати з внутрішнім нарцисизмом,який блокує наші дії, активність, вибори в бік зростання
Опрацьовувати ті субособистості, які пов'язані з травмами, болем, нарцисичним радикалом і комплексом жертви
Трансформувати обмежують установки, переконання, думки-як власні, так і прийшли з поля сім'ї
Опрацьовувати страх перед грошима, заборони на володіння грошима
Усувати "прокляття виграв"
Налагоджувати здоровий грошовий метаболізм
Нарощувати стійкість до приходу великих грошей
Трансформувати страх втрат у впевненість у завтрашньому дні
https://chanceforchange.nethouse.ru/products/paketdengiplusvebinar