Що нового?

Придбаний Пакет шаблонів консультацій (Ірина Чайка)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 18000 ГРН
Учасників: 0 з 40
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 468 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Ви отримаєте готовий покроковий алгоритм проведення консультацій за темами:

• Рівень здоров'я та енергії
  • Перешкоди на шляху до грошового успіху
  • Яка професія принесе дохід
  • Періоди життя, що несуть успіх / перешкоди
  • Формула багатства
Рівень здоров'я та енергії
Визначення сили енергії і рівня здоров'я по натальной карті:

Ви отримаєте готовий покроковий алгоритм проведення консультації по темі рівня здоров'я та енергії, в якому точково взята з лекцій вся необхідна інформація;
ви зможете дати повноцінну консультацію клієнту без витрат свого часу і сил на самостійний пошук і структурування інформації з лекцій;
ви зможете визначити силу енергії і рівень здоров'я по натальной карті клієнта і дати загальні корекції для будинку впевненості в собі/здоров'я і індивідуальні рекомендації для посилення особистості/впевненості в собі.

Перешкоди на шляху до грошового успіху
Визначення перешкод на шляху до грошей:

Ви отримаєте готовий покроковий алгоритм проведення консультації по темі перешкод на шляху до грошового успіху, в якому точково взята з лекцій вся необхідна інформація;
ви зможете дати повноцінну консультацію клієнту без витрат свого часу і сил на самостійний пошук і структурування інформації з лекцій;
ви зможете визначити перешкоди на шляху до грошей по натальной карті клієнта і дати рекомендації для поліпшення фінансового добробуту і розкриття його потенціалів.

Спойлер: далі про програму:
Яка професія принесе дохід
Визначення найбільш підходящої професії по натальной карті:

Ви отримаєте готовий покроковий алгоритм проведення консультації по темі яка професія принесе дохід, в якому точково взята з лекцій вся необхідна інформація;
ви зможете визначити найбільш підходящі професії по натальной карті клієнта і дати рекомендації, як розкрити закладений потенціал, щоб реалізуватися в роботі (бізнесі) і досягти успіху.

Періоди життя, що несуть успіх / перешкоди
Аналіз поточного періоду життя:

Ви отримаєте готовий покроковий алгоритм проведення консультації по темі періоди життя, що несуть успіх / перешкоди,в якому точково взята з лекцій вся необхідна інформація;
ви зможете зробити аналіз поточного періоду життя людини по його натальной карті, визначити періоди, коли йому краще діяти, щоб стати фінансово забезпеченою людиною, і дати рекомендації як використовувати силу планет, щоб реалізувати 100% свій потенціал.

Формула багатства

Визначення джерел фінансів і додаткових заробітків:

Ви отримаєте готовий покроковий алгоритм проведення консультації по темі формула багатства, в якому точково взята з лекцій вся необхідна інформація;
ви зможете визначити джерела фінансів і додаткових заробітків по натальной карті клієнта і дати практичні рекомендації щодо посилення 2го і 11го будинків, що відповідають за фінанси в натальной карті.

Продажник:

https://course.astrologchayka.ru/catalog_templates

Угорі