4-тижневий онлайн-курс опрацювання психологічних причин переїдання і залежності від солодкого.
ПРО ЩО?
У чому особливість цього курсу і його відмінність в порівнянні з мільйоном різних програм"про схуднення"
Для початку-в тому, що він не про схуднення.Це не фітнес-движуха, не мотивашки, не системи харчування. Нічого подібного.
Однак-курс про відносини з їжею. Про психологічні глибинні причини порушення цих відносин .Тому що (ну, як завжди): їжа - це не про їжу! (Також як і гроші - не про гроші, і секс - не про секс, і любов-не тільки про "любов) хто був хоч на одному моєму курсі, зараз розуміє, про що я. для тих, хто не був, пояснюю.
якщо у нас в житті є якась (умовно кажучи) "западає" сфера, то в переважній більшості випадків, це просто симптом. Тобто прояв того, що щось "зламано", "пошкоджено" на більш глибокому рівні. А проявляється ось тут, як в самому "слабкому" місці, чи що. І очевидно, що" полагодити " тільки це місце, звичайно, можна. Але не на довго. Симптоматичне лікування завжди дає тимчасове полегшення, короткостроковий ефект. Що ж робити? Йти глибше, Шукати дірки в фундаменті і закладати їх. А проблема, яку ми вирішуємо, то місце докладання нашої уваги і зусиль - зазвичай просто двері в серйозну і глибоку роботу зі своїм внутрішнім світом. Так і в цьому курсі. Через історію відносин з їжею, складності з переїданням або любов'ю до солоденького ми зайдемо в причини. У відносини з собою, своїм тілом, довірою світу, і багато куди ще.
Фокуси уваги в курсі будуть наступні:
- відносини з їжею як залежність.
- відновлення і розвиток контакту з тілом.
- розпізнавання і проживання різних почуттів і емоцій.
- Робота з особистими кордонами і сепарацією.
- Самопринятие, самоутешение.
результати.
Я планую наступні результати в учасників:
- Спокій. Піде напруга щодо їжі і ви зможете видихнути в цій темі. Злізти з тривоги і контролю.
- Вміння розслаблятися. В цілому - буде більше розслабленості. І навик розслаблятися теж стане доступніше.
- Чуйність до своїх внутрішніх сигналів. Точно стане краще і процес розвитку цієї чуйності буде розгортатися і після курсу.
- Відповідно, ви будете чути свої потреби краще.
- Ви навчитеся втішати і винагороджувати себе іншим, НЕ їжею.
- Ви підкачаєте (або виявите, хоча б) свою дорослу дисципліну. Це дуже важливо.
- Розберетеся з кордонами (або почнете/продовжите це робити). Закриєте ті історії, де Вас відверто жеруть.
- Станете ближче і тепліше до себе - коханому.
ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ.
Два майданчики: телеграм і вк. У каналі курсу - всі матеріали: аудіолекції + завдання + практичні вправи + танцювальний блок. У закритій групі ВК-спілкування, зворотний зв'язок, моя підтримка.
Це єдиний мій онлайн-курс з великим блоком тілесної і танцедвигательной роботи. Так, будемо танцювати! І малювати. І багато чого ще. Тому оцініть свої тимчасові можливості, будь ласка! Буде потрібно в середньому півгодини в день.
https://privatelink.de/?https://bokacheva.com