Кондитерський марафон 7 зі смаком Парижу!
Близько 20 ну дуже французьких рецептів: запашні круасани, вишукані цукерки, тістечка, макарон, торти, канеле, профітролі, суп і навіть паска!
Марафон від Євгенії Періг зі смаком Парижу — повна збірка нових, але перевірених, найкращих рецептів, які я зустріла в Франції цього літа!
2 990 грн
Програма курсу
Блок 1
Меренгові тістечка
Саме ті, які так неймовірно смакували мені в Парижі. Мені вдалось відтворити цей рецепт і, повірте, він абсолютно не поступається французькому. Поєднання меренги з ніжним кремом. Приготуємо різні смаки, щоб зібрати коробочку солодощів.
Печиво «Амаретті»
Легендарне італійське печиво з мигдальними ароматом, яке теж дуже популярне у Парижі.
Меренговий рулет
Меренговий рулет за новою вдосконаленою формулою. Із секретним інгредієнтом ваші рулети будуть ще стабільніші та ніжніші. І, звичайно, неймовірна ягідна начинка.
Блок 2
Французький цибулевий суп
Класика, яку повинен скуштувати кожен. Розберемо всі нюанси приготування. Поговоримо про важливість кожного інгредієнту.
Закускові профітролі
Це буде найулюбленіша закуска до святкового столу, яку з задоволенням наминатиме кожен гість.
Вишукані равіолі з рибою та вершково-шпинатний соусом
Приготуємо самостійно все: від тіста до начинки. Детально покажу, як їх гарно подати.
Блок 3
Круасан класичний
Топ запитів від учнів. Хоча в моїх курсах уже готували круасани, але цього разу приготуємо ще ідеальніший паризький круасан. Довершений смак!
Пан-о-шоколя
На основі листкового тіста спечемо легендарну булку із шоколадом. Дуже-дуже смачно.
Блок 4
Паска
Чужому навчаємось, свого не цураємось!Тому, підготовці до Великодня бути! Вас чекає нова пухкесенька пасочка.
Канеле з Бордо
Ох, важко забути цей смак. Але ви мусите це скуштувати!
Блок 5
Мусове «Брі»
Тістечко на основі сиру брі. Так! Саме сиру, але з ягідним акцентом. Воно незабутнє.
Мусове тістечко «Ваніль-кокос-ананас»
Неймовірні текстури та поєднання смаків. Це безпрограшний варіант для вітрини.
Блок 6
Макарон на бракованих кришках
Вигідно та не менш смачно. + нові начинки з французьким акцентом.
Блок 7
Торт з безе — дуже хрумкий.
Торт з ідеальними профітролями
+ неймовірний декор.
Блок 8
+ неймовірний декор.
Ціна: 2990 грн
Уроків: 24
Мова курсу: Українська
https://www.perigschool.co.ua/marathon-paris