Автор курсу Григорій Кузнєцов - Фіналіст Битви екстрасенсів, рунічний майстер, нумеролог, автор кількох книг.
Перша майстерня про рун-це загальна теорія, рунічний алфавіт і взаємозв'язок рун між собою. Розбір кейсів по діагностиці здоров'я і психоемоційного стану, особливості прогностики.
Тривалість: 4,5 годин.
Майстерня по рунах-це заняття, спрямовані на практичне удосконалення володіння рунами. Кожне заняття буде присвячено певній темі. Перше заняття носить загальний характер і включає теорію, практику, Питання/відповідь. Участь в майстернях дає більш глибоке занурення в рунічне мистецтво, можливість практикувати і розширювати свій кут зору на знайомі і звичні питання про рунах. Моя підтримка і досвід дасть можливість отримати відповіді на найгостріші і складні питання.
Для кого ця майстерня?
Перша майстерня про рун-це загальна теорія, рунічний алфавіт і взаємозв'язок рун між собою. Розбір кейсів по діагностиці здоров'я і психоемоційного стану, особливості прогностики.
Тривалість: 4,5 годин.
Майстерня по рунах-це заняття, спрямовані на практичне удосконалення володіння рунами. Кожне заняття буде присвячено певній темі. Перше заняття носить загальний характер і включає теорію, практику, Питання/відповідь. Участь в майстернях дає більш глибоке занурення в рунічне мистецтво, можливість практикувати і розширювати свій кут зору на знайомі і звичні питання про рунах. Моя підтримка і досвід дасть можливість отримати відповіді на найгостріші і складні питання.
Для кого ця майстерня?
- Цей практикум підходить для всіх, хто знайомий з рунами.
- Учні, які пройшли мій курс, зможуть освіжити в пам'яті знання, а також отримати додаткову можливість для практики.
- Практикуючі рунологи зможуть побачити альтернативний погляд на руни через мою авторську методику, а також розширити свій кругозір по темі.
- Люди, які знають руни поверхнево або незнайомі з рунами, зможуть познайомитися з ще одним інструментом магії, побачити як працюють руни і в яких аспекти в житті можна використовувати їх. І в кінцевому підсумку, прийняти рішення про більш поглибленому вивченні рун.
- 3 Атта і 8 груп рунічної магії
- Розглянемо хвилюючі і накопичені питання по мантической практиці (ворожіння)
- Складання рунічних формул (під запити і там, де виникають складності)
- Використання рун в практиці
- Закріпити теоретичні основи по темі.
- Підвищити рівень володіння рунами.
- Відточити майстерність складання рунічних ставів.
- Практикувати гадательную практику і мантическую розшифровку.
https://privatelink.de/?https://grigorykuznecov.ru/masterskaya_runes1_zapis