Що нового?

Придбаний Перша майстерня по рун (Григорій Кузнєцов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 45.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Автор курсу Григорій Кузнєцов - Фіналіст Битви екстрасенсів, рунічний майстер, нумеролог, автор кількох книг.

Перша майстерня про рун-це загальна теорія, рунічний алфавіт і взаємозв'язок рун між собою. Розбір кейсів по діагностиці здоров'я і психоемоційного стану, особливості прогностики.

Тривалість: 4,5 годин.

Майстерня по рунах-це заняття, спрямовані на практичне удосконалення володіння рунами. Кожне заняття буде присвячено певній темі. Перше заняття носить загальний характер і включає теорію, практику, Питання/відповідь. Участь в майстернях дає більш глибоке занурення в рунічне мистецтво, можливість практикувати і розширювати свій кут зору на знайомі і звичні питання про рунах. Моя підтримка і досвід дасть можливість отримати відповіді на найгостріші і складні питання.

Для кого ця майстерня?

• Цей практикум підходить для всіх, хто знайомий з рунами.
  • Учні, які пройшли мій курс, зможуть освіжити в пам'яті знання, а також отримати додаткову можливість для практики.
  • Практикуючі рунологи зможуть побачити альтернативний погляд на руни через мою авторську методику, а також розширити свій кругозір по темі.
  • Люди, які знають руни поверхнево або незнайомі з рунами, зможуть познайомитися з ще одним інструментом магії, побачити як працюють руни і в яких аспекти в житті можна використовувати їх. І в кінцевому підсумку, прийняти рішення про більш поглибленому вивченні рун.
програма запису майстерні:

• 3 Атта і 8 груп рунічної магії
  • Розглянемо хвилюючі і накопичені питання по мантической практиці (ворожіння)
  • Складання рунічних формул (під запити і там, де виникають складності)
  • Використання рун в практиці
завдання майстерні:

• Закріпити теоретичні основи по темі.
  • Підвищити рівень володіння рунами.
  • Відточити майстерність складання рунічних ставів.
  • Практикувати гадательную практику і мантическую розшифровку.
https://privatelink.de/?https://grigorykuznecov.ru/masterskaya_runes1_zapis

Угорі