Що нового?

Придбаний PHP і MySQL з Нуля до Гуру (Михайло Русаков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1284 ГРН
Учасників: 0 з 57
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
  • введення.в даному розділі ви дізнаєтеся всю ту базу, якої так не вистачає новачкам. Тут саме те, без чого Ваше навчання буде вкрай малоефективно.

• Основи PHP.з цього розділу ви дізнаєтеся все те, що потрібно. Нічого зайвого, ні краплі води, тільки чиста практична інформація.

• основні функції в PHP. PHP-це мова величезних можливостей і заплутатися в ньому дуже просто. Тому в даному розділі ви дізнаєтеся все те, що необхідно саме при створенні сайтів. Маса різних практичних прийомів: відправка e-mail, реєстрація, авторизація користувачів, відправка форм і багато-багато іншого.
    • ООП в PHP. ООП (об'єктно-орієнтоване програмування) – це такий підхід до програмування, який в рази полегшує життя програмісту, що створює великий проект. Без ООП ви ніколи не зможете створити, наприклад, соціальну мережу або будь-який інший досить серйозний сайт.

• MySQL в PHP. MySQL-це найпопулярніше ПО для роботи з базою даних. А база даних є у кожного серйозного сайту. Це може бути, наприклад, зберігання даних користувачів сайту, зберігання статей, новин та іншого. І вміти працювати з базою даних повинен Будь-який Web-Програміст, І ви будете це вміти після вивчення даного розділу.

• PHP і HTML-сторінки. розділ, який є перехідним до наступного. Ви дізнаєтеся, в чому полягає проблема зв'язування HTML і PHP і зрозумієте, що це і є головна проблема при створенні сайтів і движків з використанням PHP і MySQL. Ви познайомитеся з найпопулярнішим підходом MVC( Model-View-Controller), блоковим підходом і шаблонізаторами. А також дізнаєтеся мій особистий підхід, який я ніде і ніколи не публікував. Це лише мої розробки, які допомагають мені легко і швидко створювати складні сайти. І я познайомлю зі своїм секретним підходом тільки Вас.
    • створення движка з нуля.ключовий розділ даного відеокурсу, завдяки якому він дійсно безцінний. Тут знаходиться все те, що коштувало мені кількох років роздумів і вдосконалень. Вам все це дістанеться в готовому вигляді на блюдечку, і залишиться лише застосувати в своїй практиці все це для створення інших движків. В даному розділі я створюю абсолютно з чистого аркуша досить потужний движок, коментуючи при цьому кожен рядок. Ви побачите, як створюються по-справжньому професійні сайти з використанням PHP і MySQL. Ніяких готових скриптів, движків, тільки все з нуля і прямо на ваших очах укупі з моїм підходом, результат якого так подобається моїм замовникам!
більш того, майже до кожного уроку йдуть вправи. Це найважливіший елемент навчання, якого практично ніде немає, а без вправ ефективність вашого навчання буде прагнути до нуля. Більш того, дуже важливо виконувати ті вправи, які дійсно вам будуть корисні з точки зору створення сайтів. Саме виходячи з цього, я і придумував спеціально для Вас вправи самої різної складності, виконавши які ви дійсно станете Гуру Web-програмування, при цьому жодне із завдань не виходить за рамки матеріалу того чи іншого уроку.

https://privatelink.de/?http://srs.myrusakov.ru/php

Угорі