введення.в даному розділі ви дізнаєтеся всю ту базу, якої так не вистачає новачкам. Тут саме те, без чого Ваше навчання буде вкрай малоефективно.
Основи PHP.з цього розділу ви дізнаєтеся все те, що потрібно. Нічого зайвого, ні краплі води, тільки чиста практична інформація.
основні функції в PHP. PHP-це мова величезних можливостей і заплутатися в ньому дуже просто. Тому в даному розділі ви дізнаєтеся все те, що необхідно саме при створенні сайтів. Маса різних практичних прийомів: відправка e-mail, реєстрація, авторизація користувачів, відправка форм і багато-багато іншого.
ООП в PHP. ООП (об'єктно-орієнтоване програмування) – це такий підхід до програмування, який в рази полегшує життя програмісту, що створює великий проект. Без ООП ви ніколи не зможете створити, наприклад, соціальну мережу або будь-який інший досить серйозний сайт.
MySQL в PHP. MySQL-це найпопулярніше ПО для роботи з базою даних. А база даних є у кожного серйозного сайту. Це може бути, наприклад, зберігання даних користувачів сайту, зберігання статей, новин та іншого. І вміти працювати з базою даних повинен Будь-який Web-Програміст, І ви будете це вміти після вивчення даного розділу.
PHP і HTML-сторінки. розділ, який є перехідним до наступного. Ви дізнаєтеся, в чому полягає проблема зв'язування HTML і PHP і зрозумієте, що це і є головна проблема при створенні сайтів і движків з використанням PHP і MySQL. Ви познайомитеся з найпопулярнішим підходом MVC( Model-View-Controller), блоковим підходом і шаблонізаторами. А також дізнаєтеся мій особистий підхід, який я ніде і ніколи не публікував. Це лише мої розробки, які допомагають мені легко і швидко створювати складні сайти. І я познайомлю зі своїм секретним підходом тільки Вас.
створення движка з нуля.ключовий розділ даного відеокурсу, завдяки якому він дійсно безцінний. Тут знаходиться все те, що коштувало мені кількох років роздумів і вдосконалень. Вам все це дістанеться в готовому вигляді на блюдечку, і залишиться лише застосувати в своїй практиці все це для створення інших движків. В даному розділі я створюю абсолютно з чистого аркуша досить потужний движок, коментуючи при цьому кожен рядок. Ви побачите, як створюються по-справжньому професійні сайти з використанням PHP і MySQL. Ніяких готових скриптів, движків, тільки все з нуля і прямо на ваших очах укупі з моїм підходом, результат якого так подобається моїм замовникам!
більш того, майже до кожного уроку йдуть вправи. Це найважливіший елемент навчання, якого практично ніде немає, а без вправ ефективність вашого навчання буде прагнути до нуля. Більш того, дуже важливо виконувати ті вправи, які дійсно вам будуть корисні з точки зору створення сайтів. Саме виходячи з цього, я і придумував спеціально для Вас вправи самої різної складності, виконавши які ви дійсно станете Гуру Web-програмування, при цьому жодне із завдань не виходить за рамки матеріалу того чи іншого уроку.