Що нового?

Придбаний Підписка на контент (жовтень 2023) [Тариф добрий читач] [Олексій Антонов]

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 250 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Підписка на контент (жовтень 2023) [Тариф добрий читач] [Олексій Антонов]

Це мій ресурс для тих, хто:

• Хоче задавати питання на будь-які теми і оперативно отримувати на них відповіді;
  • Хоче більше» неформального " Антонова;
  • Хоче дивитися режисерські версії відео без цензури;
  • Хоче отримувати вузькоспеціалізовану інформацію, яку автор з різних причин не хоче викладати в паблік;
  • А також для тих, хто все-таки хоче залишати коментарі.

Мені приходить дуже багато питань, хороших, що вимагають якісної відповіді. Але відповіді ці, в силу вузької області питань, будуть цікаві не всім. Відтепер відповіді на такі питання будуть тут: або текстом, або відеороликом раз або два на місяць.

Також Я буду викладати тут режисерські версії інтерв'ю та відеороликів, де буде той контент, за який мій канал на YouTube можуть видалити. Або інший, який може не сподобається частині російських громадян, з якою я не хочу сваритися (їх тут просто немає, вони не будуть платити за доступ).

У возі я пишу» в цілому", на широку аудиторію. Там нічого не зміниться. На бусті я буду писати речі, корисні "зокрема", у вузькій області. Менше політики і економіки, більше приватних питань про інвестиції, особисту ефективність, побудова кар'єри, великі гроші і «як взагалі треба жити». Широкій аудиторії таке ні до чого — не в коня корм. А ось тим, у кого вже є хоча б зелений пояс по капіталізму, таке буде в самий раз.

У віз все це вже не запостиш, а душа просить поділитися тими думками, які я записував для самого себе. Коли я постив таке в віз, регулярно отримував відписки через» тяжкості «або» неформатності " контенту. Все це тепер буде йти на бусті, а не «в стіл».

Особливості складчини:

• Доступ до аккаунту не надається
  • Статті видаються в PDF-файлах (1 текст-1 файл) і відеофайлах
  • Частота видачі матеріалів: 1-3 рази на тиждень

Ціна 500 руб
https://boosty.to/antonovtakoiantonov

Угорі