Що нового?

Придбаний Післяноворічна чистка. Чи потрібен детокс вашої печінки? (Ксенія Чорна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 184 ГРН
Учасників: 1 з 9
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 21.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Мені хочеться поділитися з вами знаннями про вплив продуктів харчування на ваше здоров'я, вберегти вас від багатьох захворювань. Сьогодні я говорю про печінку. Про те, як важливо стежити за її показниками, адже печінка ніколи не болить, і тільки зовнішні прояви можуть вам підказати, що пора провести чистку організму. Разом зі мною на вебінарі ви зможете провести smart-діагностику печінки і зрозуміти необхідність детокса.

1. Які існують помилки детокса
  2. Як знизити наслідки алкоголю
  3. Як ефективно провести чистку організму і відчути результат
  4. етапи очищення організму
  5. Як швидко позбутися від прилиплих кілограмів за Свята
  6. Як допомогти печінці відновитися
Про все про це детально у вебінарі " Післяноворічна чистка.Чи потрібен детокс вашої печінки?"В результаті вивчення матеріалу у вас з'явиться чітке розуміння з чого варто почати роботу над своїм здоров'ям. Ви проаналізуєте поточний стан вашого здоров'я і складете план подальших дій!

Ксенія Чорна, дипломований Нутриціолог, ФГБОУВО" Російський державний соціальний університет", м. Москва
Дипломований коуч по здоровому способу життя та фітнесу, ФГБНУ "психологічний інститут Російської академії освіти",

Продажник:
https://pro-zdorovie.com/detox_499

Останнє редагування модератором:
Угорі