Що нового?

Придбаний По шляху призначення. Діагностика долі за датою народження (Володимир Фей)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 55 ГРН
Учасників: 0 з 4
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 14.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
лікар і клінічний психолог Володимир Фей розробив унікальний метод діагностики складних життєвих ситуацій, який допомагає людині не тільки дізнатися своє справжнє призначення в житті, але-що ще більш важливо – скорегувати долю, зрозуміти, в якому напрямку рухатися, щоб реалізувати себе, стати по-справжньому щасливою і успішною людиною. За допомогою цієї книги ви зможете скласти матрицю долі за датою народження і, визначивши сильні сторони своєї особистості, знайти, в чому полягає ваше призначення. І потім неухильно слідувати йому, щоб незабаром прийти до процвітання і щастя.

відгуки:
"Дякую автору за книгу!" сьогодні мені пощастило придбати цю книгу в електронному форматі. У друкованому варіанті у мене вона вже є. Це практичний посібник стати в нагоді тим хто хоче зрозуміти і усвідомити своє життя. За датою народження можна розповісти про людину його сильні і слабкі сторони характеру, зробити діагностику долі не тільки собі а й іншим. І найголовніше дізнатися своє призначення і почати свій зоряний шлях в життя!!!

" відразу скажу, що книга буде цікава всім. " тому що у всіх є знайомі, діти, родичі, друзі, з якими рано чи пізно, все одно розмова зайде про те, навіщо ми народилися і для чого живемо. Книга в.Фея-пряма інструкція до розуміння нашої місії, причому, чітке її розуміння і дуже простий метод. Чи впорається будь-хто! І зрозуміє, якщо прочитає уважно. Написано просто, не нудно, багато прикладів з життя, а це дуже цінно - результат, як такий. Чекаю нових книг автора.

"я в захваті." поява книги в моєму житті пов'язано з примітним і майже містичним виконанням мого бажання.І, як з'ясувалося пізніше в результаті вивчення, матеріалізацією моїх думок.Поясню-з'явився жартівливий питання, є людина, а де ж інструкція до застосування?Як би не зламати, що робити якщо зламав?І випадково потрапила на книгу - з відповідями на мої запитання! І скажіть, що не правду пише Автор.

" хороша книга.." хороша книга для знайомства з методом "матриця долі". Доступно викладено основні теоретичні моменти: можна самостійно побудувати матрицю і навчитися її інтерпретувати. Так відкривається найважливіша для кожного завдання: знайти своє призначення і слідувати йому.

https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/vladimir-fey/po-puti-prednaznacheniya-diagnostika-sudby-po-date-rozhdeniya/otzivi/

Угорі