Що нового?

Придбаний Почути себе за межами обмежень. Тариф у потоці (Анна Девавані)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2133 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 110.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

почути себе
за межами обмежень

Онлайн-інтенсив по Енергопенію з Анною Девавані

У якийсь момент життя я відчула, що чогось не вистачає. Начебто, все добре, все є. Але ось якось... як в тому анекдоті - кульки не радували. Пріснувато, нуднувато, вигоряння в справі, рівень енергії - хіба що для повсякденних справ, а ніяк не для подвигів.

і я подумала - фу так жити. Повинен же бути десь джерело радості. І прикиньте - він знайшовся! В МЕНІ!

мене провели, підказали, що потрібно рухатися через звук. Енергопеніе настільки потужний інструмент, що їм просто необхідно ділитися!

і ні, це не про ноти і октави. і це не про те, щоб поставити якийсь там спеціальний голос, яким ти будеш впливати на публіку. Маніпуляції для маніпуляторів.

Енергопеніе - це про чесність. Про контакт з собою. Про дослідження свого істинного я.про розкриття внутрішньої сили. Про опори. Про свободу.

тобі точно потрібна енергія і сміливість, щоб робити справи. ти точно хочеш проявлятися, творити, відчувати себе вільним і впевненим. Всередині тебе точно є краса і смак яскравих емоцій, які тільки й чекають можливості проявитися в тілі, голосі, диханні, звільненому від затискачів.

а значить, Енергопеніе для тебе!

онлайн-інтенсив рекомендований,
якщо

✔ Хочеться усунути клубок у горлі і почути свій власний голос
✔ Ви часто відчуваєте занепокоєння, тривожність, невпевненість
✔ Хочете звільнитися від емоційних затискачів і пригніченого болю, навчитися розслаблятися в житті і відкриватися в спілкуванні
✔ Ви хочете встановити контакт зі своєю спонтанністю, творчістю, свободою самовираження
✔ Встановити контакти зі своїм тілом, а також усіма шарами того, що ми називаємо "собою"
✔ Ви ведучий, коуч, викладач, менеджер, артист, консультант, - людина, професійно використовує енергію голосу
✔ Ви-початківець або досвідчений вокаліст, який має намір взяти якісно нову планку майстерності
✔ Ви готуєтеся до вагітності. Практики тренінгу дозволяють полегшити і скоротити час пологів, поліпшити фізичний стан жінки, встановити кращий емоційний контакт з дитиною

Голос-кращий інструмент на цьому шляху, будучи не тільки лакмусовим папірцем поточного стану, але і провідником змін
https://privatelink.de/?https://anna-devavani.ru/online-intensiv-energopenie

Угорі