Призвание. Дизайн человека (Дмитрий Богацкий)
23, 24 і 25 січня я проведу триденний практикум, який так і називається "покликання". Це абсолютно новий міні-курс, який я запускаю вперше і один раз. Його суть-повне занурення в червоний Марс, в сферу вашого покликання на всіх рівнях. Ми будемо кожен день виконувати завдання для розпакування покликання і зцілення травми.
За три дні, ви:
Додатково, ви дізнаєтеся:
Вартість практикуму 3900 рублів. Саме стільки він буде коштувати після закінчення продажів і А записи після завершення
Зараз у тебе є можливість потрапити на нього зі знижкою 75%, за 990 рублів!
Ближче до старту вартість буде рости.
Рос
23, 24 и 25 января я проведу трехдневный практикум, который так и называется "Призвание". Это совершенно новый мини-курс, который я запускаю впервые и один раз. Его суть — полное погружение в красный Марс, в сферу вашего Призвания на всех уровнях. Мы будем каждый день выполнять задание для распаковки призвания и исцеления травмы.
За три дня, вы:
Дополнительно, вы узнаете:
Стоимость практикума 3900 рублей. Именно столько он будет стоить по окончании продаж и а записи после завершения
Сейчас у тебя есть возможность попасть на него со скидкой 75%, за 990 рублей!
Ближе к старту стоимость будет расти.
23, 24 і 25 січня я проведу триденний практикум, який так і називається "покликання". Це абсолютно новий міні-курс, який я запускаю вперше і один раз. Його суть-повне занурення в червоний Марс, в сферу вашого покликання на всіх рівнях. Ми будемо кожен день виконувати завдання для розпакування покликання і зцілення травми.
За три дні, ви:
- Дізнаєтеся про свою травму. Яка вона? Коли була закладена і за яких обставин?
- Дізнаєтеся як зцілити травму. Що конкретно робити, як і коли?
- Зрозумієте який грошовий потенціал таїть в собі ваша травма
- Остаточно і назавжди зрозумієте який дар зберігає в собі ваш генний ключ сфери покликання
- Адже ви отримаєте найголовніше: методичка з розшифровкою всіх енергій покликання
- Отримайте чіткий покроковий план - що робити, щоб реалізувати своє покликання
Додатково, ви дізнаєтеся:
- Яка травма у вашої дитини або близької людини
- Що робити, щоб полегшити дитині проживання його травми
- Як допомогти будь-якій людині зцілити травму і розкрити покликання
Вартість практикуму 3900 рублів. Саме стільки він буде коштувати після закінчення продажів і А записи після завершення
Зараз у тебе є можливість потрапити на нього зі знижкою 75%, за 990 рублів!
Ближче до старту вартість буде рости.
Рос
23, 24 и 25 января я проведу трехдневный практикум, который так и называется "Призвание". Это совершенно новый мини-курс, который я запускаю впервые и один раз. Его суть — полное погружение в красный Марс, в сферу вашего Призвания на всех уровнях. Мы будем каждый день выполнять задание для распаковки призвания и исцеления травмы.
За три дня, вы:
- Узнаете о своей травме. Какая она? Когда была заложена и при каких обстоятельствах?
- Узнаете как исцелить травму. Что конкретно делать, как и когда?
- Поймете какой денежный потенциал таит в себе ваша травма
- Окончательно и навсегда поймете какой дар хранит в себе ваш генный ключ сферы Призвание
- Ведь вы получите САМОЕ ГЛАВНОЕ: методичка с расшифровкой всех энергий Призвания
- Получите четкий пошаговый план — что делать, чтобы реализовать свое призвание
Дополнительно, вы узнаете:
- Какая травма у вашего ребёнка или близкого человека
- Что делать, чтобы облегчить ребенку проживание его травмы
- Как помочь любому человеку исцелить травму и раскрыть призвание
Стоимость практикума 3900 рублей. Именно столько он будет стоить по окончании продаж и а записи после завершения
Сейчас у тебя есть возможность попасть на него со скидкой 75%, за 990 рублей!
Ближе к старту стоимость будет расти.
https://dbogatsky.com/dbogatskyhd
Останнє редагування модератором: