Paradise-Dream
Member
Вітаю) Хочу поповнити гаманець карткою)))) Гарного дня!
Пишiть в саму складчину. Або запишiться в основний i повиннi побачити реквiзити. Або кпопка сплатити монетами.Доброго ранку! Залишила заявку на 2 МК. Як можу сплатити?
Хочу поповнити карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Гаманець можливо поповнити лише на приват картку. Тим паче там комiсiя завелика.Хотіла б поповнити гаманець оплатою на PayPal
Пишiть в саму складчину. Якщо нема органiзатора, то поки не можна купити. Треба чекати органiзатора.Как купить складчину?
Счет пополнен уже
Здравствуйте! Можно реквизиты? Хочу пополнить картуВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
вам не потрібно поки поповнювати гаманець. Вам інший організатор дасть прямі реквізитиХочу поповнити карткою
Хочу поповнити карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.