Хочу поповнити карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
У Вас є реквізити. Кожного разу писати не потрібно. Пишіть там в листуванні час та суму ?Хочу поповнити карткою
просимо не публікувати тут скріни перекладів. Можна це робити в службі підтримки.Я оплатила 150 гр в 9:50 18.07, щоб обміняти на монети. Мені ще не зарахували
Хочу поповнити картоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Хочу оплатити карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Вітаю. Хочу поповнити карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Я вчора Вам картку давала, і трохи раніше також. Збережіть те листування та пишіть там час та суму переказу, Якщо картка зміниться Вам про це повідомлять.Хочу оплатити на карту укр.
Доброго дня, можно мені номер картуи ? Писала тут у чаті , ніхто не зкинувЯ вчора Вам картку давала, і трохи раніше також. Збережіть те листування та пишіть там час та суму переказу, Якщо картка зміниться Вам про це повідомлять.
Хочу поповнити картоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Хочу поповнити карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
українською банківською карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
українською банківською карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.