Доброго дня, хочу поповнити карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
- При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
Доброго дня,доброго дня, а чи я можу на реквiзити модератора оплатити через paysend з EU карти ? не з укр карти
Ваше питання вирішено. Такі питання тільки в службі підтримки.Поповнював сьогодні в USDT через ObmenkaUa, але гроші ще не прийшли. Як це вирішити? Перевів точну суму.
Спробуйте за пів години.як поповнити якщо по обменці не пише номер картки для переводу, а пише BLANK
obmenka все так сакмо пише "бланк", дайте поповнення тутСпробуйте за пів години.
або тут попросіть поповнення
дрВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
- При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
Здравствуйте, хочу пополнить картуВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
Здравствуйте! Хочу пополнить кошелек на 400 грн. Пришлите пожалуйста реквизиты украинской картыВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
Хочу оплатити банківською картоюВам Маргот повинна написати