Що нового?

Поповнення гаманця форуму банківською карткою

Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.

Важливо!
  1. Поповнення від 100 грн
  2. При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
Доброго дня, хочу поповнити карткою

Реакції: Rio

Shandor_UA

New member
Хочу придбати курс Anton AI Money. Вартість 346.6 ГРН.
Хочу поповнити карткою гаманець, або оплатити за реквізитами.

myshkagammi

New member
доброго дня, а чи я можу на реквiзити модератора оплатити через paysend з EU карти ? не з укр карти

Квітка

Модератор
Команда форуму
доброго дня, а чи я можу на реквiзити модератора оплатити через paysend з EU карти ? не з укр карти
Доброго дня,
  1. У Freekassa зараз з’явиться такий метод,
  2. Вам напишуть Tali та Rio, спитайте у них про такі картки.
  3. Якщо сума велика, можна зробити через мене через службу підтримки.

atonx

New member
Поповнював сьогодні в USDT через ObmenkaUa, але гроші ще не прийшли. Як це вирішити? Перевів точну суму.

vovaray

New member
як поповнити якщо по обменці не пише номер картки для переводу, а пише BLANK

Brot

New member
Напишить, будь ласка, номер карти на яку можно сплатити з єврової картки

Смакуха

New member
Маю декілька невдалих спроб купити монету сплатою з картки. В ручному варіанті поповнення можливо? Я б купив монету.

OlgaOli

New member
З
Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.

Важливо!
  2. При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
др

Важливо!
Здравствуйте, хочу пополнить карту

GOR

New member
хочу поповнити укр картою приватбанк на суму 2500-3000 грн. дайте реквізити

Золотая

New member

Важливо!
Здравствуйте! Хочу пополнить кошелек на 400 грн. Пришлите пожалуйста реквизиты украинской карты

Угорі