Що нового?

Придбаний Посібник зі словникових транскрипцій "всі крапки над i" (Ірина Бродська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 184 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 8.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Це керівництво по словниковим транскрипціям потрібно вам, якщо ви:

Хочете говорити красиво, але транскрипцію читаєте на кирилиці:

• Вже читаєте "дорослу" транскрипцію, але не розумієте, чому вона іноді бреше (СПОЙЛЕР: вона не бреше, вона просто недоговорює!)
  • Вкотре запитуєте себе, Чим відрізняється bitch від beach і shit від sheet
  • Гадаєте, як попонятнее назвати голосний між "А" і "о"
  • Думаєте, що th-міжзубний звук
У цьому посібнику зібрано все, що ви хотіли знати про артикуляцію, але не знали, як і кого про це запитати. Це вичавка моїх знань про фонетику, приправлена трирічним досвідом викладання і успіхом моїх учнів.

навіщо Транскрипція, є ж аудіо!
Ми живемо в майбутньому, коли майже всі словники-говорять, і багато викладачів радять просто слухати їх. Але вуха у дорослої людини зазвичай просто не сприймають звуки іноземної мови. Для багатьох ударні голосні в fatherі motherзвучать абсолютно однаково, а то, що в food і good голосні вимовляються по-різному, багато хто навіть і не підозрюють. Більш того, якщо ви просто послухаєте словник, ви цю різницю, швидше за все, не вловите, якщо не будете знати про неї заздалегідь. А як дізнатися? На допомогу приходить Словникова транскрипція. Я створила керівництво, яке систематично пояснює всі звуки, використані в транскрипціях англійської мови. Ніяких "між о і А", все чітко і науково, але в той же час просто. Мої пояснення зрозуміє навіть школяр!

у мене зовсім немає слуху, співати взагалі не вмію!
А що, якщо я вам скажу, що музичний слух і здатність розрізняти звуки іноземної мови — це не одне і те ж? Якби у вас не було здатності розрізняти звуки, Ви б і по-російськи не навчилися разгрварівать, але ви чомусь вмієте. Інша справа - не просто дивитися і слухати, а й вміти аналізувати, знати, на що звертати увагу, розуміти, де ми, носії російської, швидше за все зробимо помилку. Це маленькі діти можуть послухати і повторити, а дорослим без таких опор дуже важко освоїти звуки іноземної мови.

але ж в різних словниках різні транскрипції!
Я про це подбала, і вам не доведеться довго мучитися, щоб зіставляти різні закорючки. Я це зробила за вас! У Керівництво увійшли всі найпопулярніші безкоштовні словники від multitran.ru до Cambridge Dictionary.

що дасть це керівництво
Це міні-курс для самостійного вивчення, своєрідний мануал з користування словниками. Я трохи розбираю артикуляцію-даю рівно стільки, скільки потрібно, щоб ви зрозуміли транскрипцію. Якщо ви хочете навчитися вимові, це необхідний перший крок, він дасть вам основу, розуміння з яких цеглинок будується звучить англійську мову. Адже все починається з вух! Мовний апарат ми з вами перебудуємо на іншому, великому курсі, опрацюємо всі аспекти вимови і потренуємо злиту мову. І ось там без зворотного зв'язку буде не обійтися. А поки, вивчіть транскрипцію, це ви можете зробити самостійно, спершись на моє Керівництво.

Для КОГО
Для всіх, хто тільки почав вчити англійську і не розуміє, як підступитися до вивчення звуків. Для всіх хто вже говорить англійською і хоче самостійно попрацювати над вимовою. Якщо ви викладач англійської, вам теж буде цікаво! Можливо, ви знайдете для себе інформацію, яку зможете використовувати на уроках зі своїми учнями.

що Ви отримуєте:
Відео-презентацію з дуже докладними роз'ясненнями, що це за закорючки і як їх читати
  • Що таке транкрипція, які транскрипції бувають?
  • Як влаштований мовний апарат і як це пов'язано з цими закорючками?
  • що в транскрипції є, а чого ви в ній не знайдете?
красиві картинки і таблички
Всі найважливіші елементи презентації Ви отримаєте у вигляді окремих невеликих файлів. Можна їх роздрукувати і повісити на стінку або покласти під скло, щоб завжди можна було швидко повернутися до матеріалу.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://my-russian-accent.tilda.ws/

Угорі