Що нового?

Придбаний Практика астрального виходу (Юрій Гречушкін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 809 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 40.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
відеокурс є кроковим практичним курсом з освоєння практики астрального виходу. І перш за все, він призначений всім, хто вирішив цю практику освоїти. Відразу скажу, що для освоєння курсу не потрібно ніяких "вроджених" здібностей, "божественного дару" або спеціальної підготовки. Механізм астрального виходу закладений в організмі людини і треба тільки його активувати, тут немає ніяких обмежень, крім ліні і дебілізму. Якщо ви цим не страждаєте, то цей курс для вас. Можливо, ви навіть і не чули раніше про астралі або ще не розібралися до кінця, що він із себе представляє. Це навіть краще. Занадто багато плутанини і нерозуміння по темі астрального виходу.
Я вже неодноразово в своїх виступах звертався до теми правильного розуміння астрального виходу. Він не має ніякого відношення до снів і є процесом фізіологічним. Ми використовуємо вечірній і нічний час для виходу лише з однією метою – для зменшення інформаційного навантаження від фізичного світу, адже ми живемо не в монастирі, а в реальному фізичному світі, в реальній сім'ї та інших варіантів перебувати в спокійній атмосфері – у нас просто немає. Я навпаки, прошу своїх учнів-є можливість-поспіть після обіду, після вечері, щоб вас під час занять не вирубувало в сон. Я проти глюків і снів, нехай і усвідомлених. Сон - він і в Африці – сон. А фізика астрального виходу полягає в активації астрального тіла, як енергетичної чакральной структури і відключенні інформаційних зв'язків між свідомістю і фізичним тілом. За своєю суттю, астральний вихід не може вважатися "даром", "унікальною здатністю", "переданим у спадок від предків". Це комплекс взаємопов'язаних фізіологічних процесів. Можна говорити лише про можливу схильність до астральних виходів, але не більше того. Не можна просто так отримати або передати у спадок, наприклад, вміння водити автомобіль або виступати в фігурному катанні на ковзанах. Якщо я заклав хоч маленьку іскру сумніву в їх душі – то цей відеокурс і для них теж.
Стосовно до практики астральних виходів, можна сказати, що у неї немає поняття –"це моє" або "це не моє". У мене 10 000 учнів по всьому світу. Це люди різних національностей, різних віросповідань і концесій, різних політичних та ідейних поглядів, різного віку – від 14 до 68 років. Кожен в астралі знаходить своє.
На жаль, наш фізичний світ-це світ стереотипів, багато з яких пов'язані з нашою культурою, освітою, вихованням. Але чималу роль у формуванні наших оцінок і позицій відіграють і стереотипи , нав'язані нам фільмами, жовтою пресою, сусідами по двору – цю групу можна назвати "обивательським невіглаством". Астрал тим і примітний, що в ньому немає випадковостей. Що в вас є, то ви і зустрінете в астралі.

хто і що шукає в астральній практиці? Взагалі, я дуже радий за своїх учнів. Вони інші люди, вони ніколи вже не стануть звичайними і сірими. Як вища освіта дає людині щабель в житті, так і астрал дає ключ до розуміння і усвідомлення цього світу, відкриває нові горизонти.

Молодим людям, природно, астрал дозволяє реалізувати спрагу подорожей, пригод, нових зустрічей, незвичайних відчуттів і переживань. Багато з них використовують його, як спосіб самоствердитися в житті, підвищити свою самооцінку, вирішити питання комплексу неповноцінності. Величезні можливості астральний вихід надає і в плані саморозвитку, та й взагалі, молодим охота просто поприколюватися і астрал дає їм цю можливість.

Люди середнього віку знаходять в астралі можливість розвитку і самореалізації. Дійсно, коли у людини реалізовані в житті первинні потреби – сім'я, будинок, робота, освіта – тоді у людини постає питання про самореалізацію себе, як особистості. Люди починають задавати собі питання-А навіщо я живу, що я вдаю із себе, як особистість, на що я здатний в цьому житті.

Люди зрілого віку і літні теж знаходять багато в астралі. Так чи інакше, а астрал - це план реальності, в яку всім нам з вами доведеться перейти після життя фізичної. І в цьому розрізі астрал представляє величезний інтерес. Людина звикла знати, з чим може зіткнутися попереду, він намагається бути готовий до цього. І саме вихід з фізичного тіла дозволяє усвідомити реально, що наше фізичне тіло – це ще не все. І життя не закінчується з кінцем фізичного існування. Саме розуміння цього здатне повністю змінити життя людини. А що ж нас чекає далі? Який це світ і як він влаштований? Адже у нього теж свої закони, нехай і астральне. А Чи знайду я там своє місце? Можна, звичайно, махнути на все рукою, сподіватися на Бога або на авось – будь що буде! В рай - так в рай, в пекло – так в пекло! Але може бути, все не так просто і зовсім не так, як вам видається. Тут дійсно є, над чим задуматися. Адже ще не пізно, час є. І просто було б нерозумно не використовувати таку можливість.

Багато моїх учнів використовують астрал для розвитку і поглиблення своїх практик і захоплень. Починаючи від бойових мистецтв і закінчуючи екстрасенсорикою, цілительством, магією, езотерикою. Безумовно, астрал, як не можна краще, підходить для цих цілей. Адже, поряд з фізичними органами почуттів, у них з'являються ще й астральні. Та й коріння всіх практик, як правило, мають не фізичну, а астральну природу.

Не менший інтерес астрал представляє і для людей творчих – музикантів, художників, поетів. Астральний вихід-це не тільки інша нефізична реальність, це і інші почуття, емоції, переживання. Можу сказати, що за 25 років астральної практики я зробив не одну тисячу астральних виходів, і кожен з них пам'ятаю досі, настільки вони були емоційні.

Величезний інтерес представляє астральний вихід і для людей віруючих. По суті, всі дійові особи будь-якої релігії живуть не десь на небесах, а саме в астралі. Взагалі, астрал-це вотчина релігій, саме релігійні егрегори є найсильнішими в астралі.

Я вже говорив, що розумію атеїстів. Вони зовсім не безбожники, вони просто не хочуть тупо вірити. Виявляється, зовсім і не треба вірити, якщо можна зустрітися в астралі і самому все побачити. У мене мама більше 10 років виходить в астрал і знайома з усіма святими і ангелами. Багато релігії світу не тільки не забороняють, а навпаки вчать астральним практикам, що б люди безпосередньо розмовляли зі своїми святими.

Тут треба зрозуміти, що астрал = це інструмент, як ложка – підходить всім. Їм можна їсти будь-яку їжу. Не варто приписувати йому неіснуючих ознак.
Астрал-це незвичайна і дивовижна практика, але не треба особливо гнатися за зовнішніми ефектами. Ну пройдете ви десяток стін, облетите десяток найцікавіших місць. Запевняю вас, через рік це все вам набридне. Астрал справді безмежний. І в змісті, і в проявах.

Цей відеокурс є першим у системі відеокурсів. Він присвячений саме практиці астрального виходу. Це початкова ступінь освоєння астралу, власне сама система виходу і початкові дані, необхідні для самостійного освоєння астралу. Питання духовного розвитку і вдосконалення є в курсі навчання в тексті, всього 21 лекція.

Існує багато хороших книг і читати їх цікаво. Але! Прочитав і що?.... Що далі? Що і як далі робити? З чого конкретно почати? . У відеокурсі Я даю по-щаговий практичний варіант реалізації схеми виходу в астрал.

Це практичний курс з ідеєю - "роби, роби що я кажу". Не треба нічого вигадувати і винаходити.
Умовно практика розбита за часом на 4 тижні занять. При цьому, паралельно реалізуються наступні напрямки:
  • практичне відпрацювання елементів схеми астрального виходу за складовими до формування у вас в організмі стійкого фізіомоторного досвіду.
  • практична реалізація схеми астрального виходу, варіанти і можливі нюанси, особливості. Навчимося (нарешті) визначати, де астрал, а де глюк і освоїмо практичні навички по переміщенню і навігації в астралі, навчимося швидко виходити на якоря, виставлені нами в ході щоденних практик.
  • практичні розрахунки всіх елементів-біоритмів, енергетичної діаграми організму, астрологічні, зовнішні фактори, стан свідомості, фізичний та емоційний стан організму. Іншими словами, ми практично визначимося з вами - в якому стані повинен бути ваш організм і ваша свідомість на момент підготовки до виходу, що треба реально зробити, що б цей стан отримати, які зовнішні фактори заважають або допомагають вам, як їх забезпечити або усунути.

Угорі