Практикум по заробітку на Авито. Отримай навик Авітолога і вийди на стабільний дохід 50-100к в місяць прямо під час курсу, сидячи вдома! Авторський курс від Артема Рустамова
Для кого КУРС
Повний 0
- Вся інформація настільки розжована, що навіть 13-ти річний хлопчик з села, пройшовши цей курс і виконуючи завдання, почне заробляти 30-50 к/міс сидячи вдома на телефоні.
- Я не перебільшую, заробіток на Авито не прив'язує вас до місця, а компаніям і постачальникам взагалі все одно скільки вам років. Їм потрібні клієнти, а не ваш вік
- Якщо ти вже, щось заробляєш на Авито. Наприклад 20-30 к/міс, то тобі терміново потрібно йти на цей курс, тому що ти робиш щось не так, адже на Авито можна заробляти 150-200 к/Міс, не прикладаючи великих зусиль
- тобі просто потрібно підкрутити знання. Наприклад:
- новим фішкам з викладки оголошень
- брати компанії на ведення за 30-50 к/міс
- обходити блокування оголошень
- користуватися програмою з Автопостингу оголошень і постити до 1000 оголошень в день на один і той же товар
- Якщо ти вже заробляєш від 100к в місяць, то Повір, мені є чому тебе навчити.
- тільки тобі вже рекомендую йти на 3 тариф, так як там вже йде робота безпосередньо з твоїми установками і переконаннями, які заважають тобі вийти на дохід 500-700к місяць.
1. Підготовка до курсу
Після цього модуля ви познайомитеся зі мною, змотивуєтеся, зрозумієте чому мене можна слухати, у вас з'явиться чіткий план по проходженню курсу і мета на найближчий місяць
1.Підсвідомість. Урок по підсвідомості від Артема.
2.Підсвідомість. Урок від Микити Фертова, друга Артема і володаря будівельної копанні, що має заробіток 3 млн на місяць.
* Буде дуже глибока і засекречена інформація по підсвідомості. На цьому уроці будуть конкретні техніки і практики за рахунок яких у вас кардинально зміниться сприйняття світу. Після цього уроку ви можна сказати заново народитеся і зрозумієте, що весь цей час ви спали і тільки зараз починаєте проживати реальне усвідомлене життя
3. Знайомство з Авіто
1.Які способи заробітку є на Авито.
2.Інтерфейс Авіто.
7. Пошук постачальника
Після цього модуля ви знайдете і домовтеся з постачальником на максимально вигідні для вас умови. Так само у вас з'явиться розуміння як правильно пов'язувати клієнтів з постачальниками
• Що говорити постачальникам, коли ви будете їм дзвонити на 3 етапі і домовлятися
* Письмовий скрипт для розмови з постачальником, читаючи який ви можете домовитися з будь-яким постачальником
• Що робити після того як Ви домовилися з постачальником
У цьому уроці Артем наочно буде показувати, що потрібно говорити на 2 етапі.
У цьому уроці я наочно буду показувати як потрібно домовлятися з постачальниками, буду дзвонити реальним компаніям і домовлятися про співпрацю.
8.Страхи
- Вступний урок.
- Як правильно і максимально ефективно навчатися?
Після цього модуля ви познайомитеся зі мною, змотивуєтеся, зрозумієте чому мене можна слухати, у вас з'явиться чіткий план по проходженню курсу і мета на найближчий місяць
- З чого я починав?
- Який шлях я пройшов?
- Як я прийшов до того, що у мене є зараз?
- Програма курсу
- Як максимально ефективно пройти курс і заробити перші 50 000₽ прямо під час курсу
- Урок від кращого учня Артема, який заробляє 250К в місяць на Авіто
- Чому одні починають заробляти на Авито вже в перші тижні, а інші топчуться на одному місці роками?
- Як зробити так, щоб 100% вийшло домогтися результату?
1.Підсвідомість. Урок по підсвідомості від Артема.
2.Підсвідомість. Урок від Микити Фертова, друга Артема і володаря будівельної копанні, що має заробіток 3 млн на місяць.
- Як підсвідомість впливає на наше життя?
- Як прокачати свою підсвідомість, зробити так, щоб удача вас переслідувала кожен день і все Вашому житті йшло тільки за вашим сценарієм?
- Чит-код, як за рахунок прошивки своєї підсвідомості зробити так, щоб 100% домогтися результату від проходження курсу?
- Книга
* Буде дуже глибока і засекречена інформація по підсвідомості. На цьому уроці будуть конкретні техніки і практики за рахунок яких у вас кардинально зміниться сприйняття світу. Після цього уроку ви можна сказати заново народитеся і зрозумієте, що весь цей час ви спали і тільки зараз починаєте проживати реальне усвідомлене життя
3. Знайомство з Авіто
1.Які способи заробітку є на Авито.
2.Інтерфейс Авіто.
- Як виглядає 1 спосіб заробітку на Авито"ПОСЕРЕДНИЦТВО"?
- Як виглядає 2 спосіб заробітку на Авито"ведення компаній"?
- Чим відрізняється 1 і 2 спосіб і який з них вибрати?
- Як створювати акаунти на Авито?
- За що Авіто може заблокувати ваші оголошення?
- За що Авіто може заблокувати ваш аккаунт?
- Чим відрізняється звичайний Авито Аккаунт від Авито магазину і який формат аккаунта на якому етапі вибрати?
- Як правильно оформити аккаунт на Авито?
- Як викласти перші безкоштовні оголошення?
- Де і як купувати пакети оголошень і економити на оголошеннях до 90%?
- Телефон підтримки Авіто
- Як розблокувати Авито аккаунт в разі його блокування?
- Як додати міський номер в акаунт Авіто?
- Як подивитися яка кількість оголошень викладається по конкретному товару в конкретному місті?
- Як вибрати нішу?
- Що говорити клієнтам коли ви ще не знайшли Постачальника?
- Як знайти товар, на який вам будуть дзвонити по 30-40 чоловік в день?
- Як правильно тестувати ніші?
- Як вибрати 10 товарів для тесту?
- Яке місто вибрати?
- Як зрозуміти, що товар користується попитом?
- В якій категорії викладати оголошення?
- Який вказувати вид оголошення?
- Який час повинен тривати тест товарів?
- В який час потрібно викладати оголошення?
- В який день тижня ефективніше викладати оголошення?
- Як окупити курс на стадії тесту товару
- Як правильно зливати клієнтів на тому етапі коли у вас ще немає Постачальника?
- Фотографії
- Заголовок
- Ціна
- Опис
- Де брати фото для оголошень
- Програма, яка допоможе спарсіть Фотографії для оголошень
- Як повинні виглядати Фотографії для оголошень
- Скільки фотографій потрібно додавати в кожне оголошення
- Чому на одне оголошення буде дзвонити 1 клієнт в день, а на інше, з правильно оформленими фотографіями 10 клієнтів в день
- Які фотографії категорично не можна додавати в оголошення
- Я 1,5 року писав заголовки неправильно, розповім як не допустити моїх помилок
- Як правильно писати заголовки для оголошень
- Як написати заголовок так, щоб ваші оголошення завжди стояли вище конкурентів в стрічці Авіто
- Розповім як зробити так, щоб завдяки правильно написаному заголовку ваші оголошення стояли в стрічці Авіто в 2 рази довше конкурентів
- Допустивши всього одну помилку вам можуть взагалі не дзвонити клієнти
- Яку ціну вказувати в оголошеннях на стадії тесту
- Яку ціну вказувати, коли ви вже повноцінно займаєтеся якимось товаром
- Фішка з ціною, завдяки якій я заробив на 1 млн ₽ більше
- Чому вказавши ціну не правильно, вам можуть взагалі не дзвонити клієнти (реальний досвід)
- Що говорити клієнтам, якщо ви вказали ціну на товар нижче, ніж вона є насправді і як вивернути розмову так, щоб клієнт в результаті ще вибачився і купив товар за дорогою ціною
- Як правильно писати опис для оголошень (як воно повинно виглядати і яка у нього повинна бути структура)
- Як написати такий опис, щоб з усієї стрічки Авито дзвонили тільки вам
- Де брати інформацію для опису оголошення
- Як писати продають опис, щоб клієнти дзвонили вам зі словами "купую"
- 3 фішки завдяки яким ваші оголошення будуть завжди стояти вище і довше всіх конкурентів в стрічці Авіто (2 роки у мене пішло на те, що відкопати ці фішки)
- Фішка завдяки якій за вашими оголошеннями будуть дзвонити на 15-20% більше клієнтів , ніж дзвонили б без неї
- Як обходити блокування оголошень на Авито
- Програма по унікалізації фото
- Фішка для опису, завдяки якій ви зможете викладати один і той же товар хоч 10 000 разів на одному акаунті і вас не буде за це блокувати Авито (щоб дізнатися цю фішку я витратив 1,5 року)
- Посилання на програму
- Як користуватися цією програмою
7. Пошук постачальника
- Як знайти і домовитися з постачальником
- Відеоскрипт розмови з постачальником для 2 етапу
- Відеоскрипт розмови з постачальником для 3 етапу
- Як пов'язувати клієнта та постачальника
- Як вибити у постачальника більш вигідні умови
Після цього модуля ви знайдете і домовтеся з постачальником на максимально вигідні для вас умови. Так само у вас з'явиться розуміння як правильно пов'язувати клієнтів з постачальниками
- На які 3 етапи ділиться Пошук постачальників і навіщо вони потрібні (якщо будете діяти за цим методом, то 100% знайдете і домовтеся з постачальником)
- Де брати номери постачальників
- Скільки номерів постачальників потрібно виписати
- Чому допустивши одну не значну помилку, яку я часто допускав, ви не знайдете постачальника
- З яким кол-вом постачальників домовлятися
• Що говорити постачальникам, коли ви будете їм дзвонити на 3 етапі і домовлятися
* Письмовий скрипт для розмови з постачальником, читаючи який ви можете домовитися з будь-яким постачальником
• Що робити після того як Ви домовилися з постачальником
У цьому уроці Артем наочно буде показувати, що потрібно говорити на 2 етапі.
У цьому уроці я наочно буду показувати як потрібно домовлятися з постачальниками, буду дзвонити реальним компаніям і домовлятися про співпрацю.
- Як робити так, щоб постачальник знав, що клієнт приїхав саме від вас
- Як робити так, щоб постачальник вас не міг обдурити
- Які є способи передачі клієнтів
- В якому момент потрібно просити Постачальника дати більш вигідні умови співпраці
- Як конкретно потрібно передоговорюватися з постачальниками на більш вигідні умови для вас
8.Страхи
- Як позбутися страху розмов з клієнтами
- Як позбутися страху розмов з постачальниками
- Після цього уроку до вас прийде усвідомлення того, що бояться розмов з клієнтами нерозумно, а якщо не прийде, то після виконання домашніх завдань, які будуть на цьому уроці, ви взагалі в принципі забудете, що таке "Страх"
- Чому бояться розмов з клієнтами це нерозумно