Що нового?

Придбаний Прибрати наслідки чужого впливу через роботу з егрегором (daralian)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
прибрати наслідки чужого впливу через роботу з егрегором
Майже рік тому у нас був унікальний Різдвяний курс. Він в продаж не планувався спочатку, так як був прив'язаний до енергетики тих днів і просто так був не актуальний. Але так вийшло, що саме в цьому курсі Юля давала техніки роботи з трьома унікальними інстанціями - небесною канцелярією, управлінням світопорядку і небесною опікою.
У груп-саппорті було відмінне Свєтіно опис всіх трьох інстанцій, і того, чим вони займаються. Тож я просто скопіюю.
Небесна канцелярія.
Коли звертаємося: коли ви всерйоз не знаєте, хто правий хто не правий в суперечці зі значущим для вас людиною, коли ситуація настільки для вас неочевидна, і при цьому ніяк не припиняється і не дозволяється – можна звернутися в небесну канцелярію. Небесна канцелярія розбирає "цивільні справи", суперечки між душами, в яких незрозуміло, хто правий, хто винен (наприклад, у відносинах з колишнім подружжям, з батьками). "Дорогі старші товариші, розберіться, будь ласка, що у нас такого сталося. Не знаю, хто правий, хто винен, розберіться, ви краще розумієте, розсудите по-чесному. Я хочу, щоб ця ситуація була розібрана по справедливості і вирішена".
Важливою умовою подібного звернення є готовність огребти самому, якщо в чомусь не правий. Потрібно розуміти, що розсудять обох.
Управління світопорядку.
Коли звертаємося: якщо вам хтось постійно бажає смерті, коли Вам всерйоз бажають чогось поганого (прокляття, наприклад, проходять по цьому відомству). Коли є загроза життю або здоров'ю вашому, ваших дітей, вашої родини, всьому важливому у Вашому житті. "На нас напали, розберіться". Управління світопорядку-це інстанція для розбору "кримінальних справ" між душами.
Небесна Опіка.
Займається вирішенням по справедливості ресурсних суперечок, пов'язаних з тими ситуаціями, коли ви перебували під опікою. Тобто були з яких-небудь причин недієздатними: в силу віку (були дітьми), в силу хвороби, депресії – не могли про себе подбати самі, але поруч були люди, які були зобов'язані піклуватися про вас, і у вас були законні і право, і можливість отримати цю турботу.
Якщо є підозра, що вас позбавили якогось ресурсу в той момент, коли ви були в беззахисному стані, якщо є ситуація, яка роками мучить, коли є відчуття, що щось відібрано, а ви толком не можете зрозуміти, що було відібрано, в яких кількостях, де лежить, і як повертати теж незрозуміло-то Вам сюди, в небесну опіку. Звернення в цю інстанцію ефективно також у випадках недозволених тривалих сімейних і загальнородових ситуаціях. "Хлопці, багато років тому була така ситуація, будь ласка, розберіться".
Ресурс здоров'я, свободи, вольовий ресурс, ресурс матеріального благополуччя, і ін. - ресурси блокуються для того, щоб дитина була слухняним і керованим, щоб він нікуди не подівся, від страху і слабкості батьків. Але по суті – вас обікрали ті люди, на чиєму піклуванні ви були.Звернення до опіки виглядає як прохання про допомогу. Дорога Опіка, я не справляюся, допоможіть, будь ласка. Це ваше волевиявлення запускає і ваші власні внутрішні процеси, і в просторі щось змінюється. Всі ваші ресурси автоматично будуть знайдені і повернуті вам, якщо таке було. Якщо немає-що ж, ви ж теж можете помилятися, невинні не постраждають.
На неодноразові прохання ми висмикнули із запису вебінару цей шматок. Там більше години теорії і практики. Так що якщо комусь потрібно навчитися працювати в цих техніках, то матеріал можна купити.
Зрозуміло, що тим, у кого є запис Різдвяного курсу це не потрібно, у вас вже все є
Отже, що продається:
МП3 запис тривалістю 1 годину 4 хвилини з докладним описом технік і трьома медитаціями для навчання роботи з ними.
https://privatelink.de/?http://daralian.livejournal.com/417208.html

Угорі