Що нового?

Придбаний Приватний канал Private Office [ytoffice]

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4000 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 166.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Приватний канал Private Office [ytoffice]

Через кілька років ми все-таки прийшли до цього.
Через кілька сотень повідомлень з питаннями про навчання, наставництва і приватках, вона була створена.

Напевно відразу до того, що буде всередині:

Ніші (з розборами, навчаннями як створювати), в яких сидить або заходить моя команда (незаїжджені, актуальні, з пиздатым трафіком).
Корисні нейронки, софти з роз'ясненнями як конкретно ми їх використовуємо і як це спростить ваше життя.
Корисні контакти, які перевірені особисто мною:
до кого підключитися на Адсенс за 10 відсотків,
кому продати свої монетні канали за адекватну ціни;
у кого купити старореги і канали з 3й функцією дешевше, ніж де-небудь на ринку;
у кого дешевше купити ключі для озвучення 11лабс та інше.
Розділ для тих, хто тільки заходить на Ютуб і ще нічого не знає.
Розділ з шаблонами апеляцій, який постійно буде поповнюватися в залежності від Ваших прохань.
Періодично будемо проводити зідзвони, розбори ваших каналів і каналів конкурентів, зідзвони з відповідями на питання.
Постійно будемо поповнювати ПриватБанку актуальною інфою, яка буде цікавити вступили в неї.

Наша ПриватБанку-це закрите ком'юніті за інтересами. А інтерес у нас який? Заробляти бабки на Ютубі.
Вважаю що наш закритий клуб буде повноцінним продуктом по заробітку грошей.
З цього дня, коли мене запитають"чи є у тебе навчання? Як мені почати заробляти на Ютубі?", то я просто зможу відповісти: "все, що вам потрібно - є у мене в ПриватБанку".

Новачок ти чи досвідчений, неважливо, продукт вже заповнюється таким чином, щоб кожен міг почати заробляти або почати заробляти ще більше.
Також тепер я зможу себе захистити від вигорання, тим, що я буду розуміти, що на всі питання, які з'являються у мого ком'юніті, я відповідаю за зарплату (яку-ніяку).
Хто давно стежить за каналом бачив чим я ділюся і як часто допомагаю з відповідями на виникаючі питання.
Я продовжу це робити, тільки на більш вузьку аудиторію, тих, хто реально хоче заробляти..

Перша Ціна: 100 доларів вхід, далі щомісячна підписка 10 доларів. Оплата крипта, юмані.
Після перших 100 увійшли чек за вхід буде подвоюватися. Ми не женемося за кількістю, ми працюємо на якість. Немає сенсу створювати собі і тим, хто буде в закритому клубі за даремно непотрібну конкуренцію.

За вступом до клубу писати Admin - @vash_admin_office. Після чого вам буде видана інструкція по вступу.

Ціна 7943 руб. (100 доларів)

https://t.me/ytofficechat

Угорі