Що нового?

Придбаний PRO гроші (Тетяна Мараховська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1030 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 56.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
шість крутих ефірів про гроші.
Більше сорока ментальних вправ-практик.
Що дають?

на рівні підсвідомості красиво і інсайтово затикають "пробоїни", куди витікає ваша особиста грошова енергія.

грошова енергія дуже схожа з енергією води. Боїтеся спраги? Смішно, так? Але так само смішно боятися, коли ти залишаєшся без грошей. Тому що гроші є завжди! Просто треба навчитися взаємодіяти з грошовою енергією.

це не містика, не чаклунство, не гіпноз.

просто нарешті ви зможете почути ваші нейрони
, які давно вам кричать, що у вас все добре. І з грошима-теж все відмінно. Але ви все одно створюєте для приходу грошей масу перешкод, кордонів і парканів. Ви говорите їм" ні, не треба", і не любите грошову енергію. А вона вам платить за це, як мінімум, байдужістю.

гаряча, жива, радує відкриваються можливостями , вона хотіла б з вами подружитися ближче, але ви самі вибираєте життя, в якій замість цілого океану грошей Ви користуєтеся зрідка біжить з-під крана тонкою цівкою води. На все і відразу - і помитися, і попити, і на човнику поплавати.
Ідіть, слухайте, дивіться, міняйтеся!

відгуки
Ось лише деякі з них:
"Дякую вам за ефір!!! Енергію грошей поселила у себе, і буду в ній щасливо і успішно жити!!! Колись чула, дуже хороші слова: "не виходить заробляти - подумай чим ти можеш допомогти людям,почни допомагати."Ви нагадали мені про цю супер теорію. Розуміння приходить не завжди відразу, вам спасибі за вашу працю, за вашу допомогу для нас!"

"Я відчувала енергію, вона росла, стіну відразу побачила хиткою і рухомою. Взагалі, так радісно, так здорово! Я так рада, що в мені вже відбуваються зміни. Щодо грошей, в тому, що я вже не стестняюсь називати ціну за свої послуги, що друзі теж мені платять. Але і я їм плачу, я перестала Шукати халяви і безкоштовності. Хоч я як і раніше не працюю, але гроші з'являються, поки потроху, але це здорово! Отже, я вже в потоці. І чоловік. Чоловік перестав говорити свою коронну фразу: грошей немає, йди працювати. Загалом, ефір-клас! Відчуття-клас! Настрій-супер! Дякую!!!!!"

"Спасибі вам за ефір і можливість змінити життя! Перший раз я дозволила собі ідею спокійно приймати гроші за свою працю (коли ця праця добро) "

"Прям в мізках шестерінки починають скрипіти і швидше рухатися)) спасибі величезне за інструкцію. Слово " проблема "давно замінила на"завдання". Є над чим працювати, щоб розвиватися".

"Такий ефір потужний, що навіть не повірила, що він закінчився. Відчуття було, що ми наодинці спілкуємося. На одній мові! Все просто і зрозуміло з одного боку. З іншого боку, розправляє крила. І в підсумку виникає ще більше питань, які неодмінно хочеться вирішувати і вирішувати. Власне-у вирішенні завдань і є кайф життя. Спасибі! Спасибі! Спасибі!"

"Спасибі величезне! Ваші ментальні вправи завжди сильні і дієві. Тіло на них відразу відгукується і в мізках все на потрібні місця стає. А потім думаєш, треба ж, адже це так просто, так елементарно! І чому сама не додумалася?! І в черговий раз життя стає легше, цікавіше"!

"Тетяна Миколаївна, спасибі вам за Тренінг. Він був дуже потрібним, і як завжди - вчасно. Відчути себе очікуваною багатьма-це приголомшливе почуття. Яке відроджує! Прибравши 2 затемнення, я сьогодні вставши на килимок відчула клітинками стоп його структуру, так приємно що включається і тіло, і така легкість в тілі і в голові, супер! Спасибі Вам!"

"Ефір-приголомшливий, інше слово складно підібрати. В черговий раз побачила своїх пращурів, від усвідомлення давнини зв'язків мурашки по шкірі. Ще більше мурашок, коли про темну область мова пішла. Вірніше, крім мурашок ще й волосся ворушилися. Я днями розповідала близьким, як бачу мозок, він у мене в якійсь матричної проекції, я можу зайти в будь-яку область і відкрити будь-який файл. Вчора я побачила минуле, сьогодення і майбутнє в одній точці, в одному моменті. Яні знаю як пояснити, це просто потрібно бачити. Дивовижно!"

І відгуки пишуть постійно-про те, як змінилося і змінюється їхнє життя.
приходьте потім на курс інтуїтивне бачення - на зльоті, після цих ефірів, щоб вже стартанути на інший рівень, в інший статус і в Нове життя. Де немає проблем з грошима, тому що ...

гроші є завжди!!!
https://privatelink.de/?http://marahovskaya.me/index.php?/prodengi/

Угорі