Що нового?

Придбаний Про мрії і життя, в якій збувається все (Ірина Лілло)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 732 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
скільки разів я чула: "ось коли у мене буде багато грошей, ось тоді і буду загадувати бажання. А зараз, мрій - Не мрій - все одно не збудеться!

Як людина, що пройшла через дитинство, в якому іноді нічого було їсти, а через кілька років - через повне банкрутство чоловіка, борги і кредити, я абсолютно впевнена, що все працює з точністю до навпаки.
спершу потрібно загадати бажання, а вже потім в житті з'явиться безліч можливостей для його здійснення! тим більше, що гроші-це далеко не єдиний спосіб отримати бажане!

чого ви насправді хочете?
Сім'ю? Улюблена справа? Машину? Квартиру? Подорожі? Фінансову свободу?
Яким би не був ваш список бажань, ви гідні жити таким життям, в якій збуваються будь-які Ваші мрії!

цей вебінар для тих, хто хоче:
  • зрозуміти, чого хочеться насправді
  • навчитися правильно загадувати бажання
  • поліпшити відносини не тільки з оточуючими, але і з самим собою
  • перемогти страхи і негативні установки
  • поліпшити своє фінансове становище
  • жити так, щоб збувалося все!
на вебінарі ви дізнаєтеся:
  • Що робити, якщо нічого не хочеться?
  • чому мрії не збуваються?
  • чим мрія відрізняється від мети?
  • які звички можуть кардинально змінити життя?
  • Як правильно загадувати бажання і що робити, щоб збувався кожен пункт?
Ірина Лілло

Я народилася в звичайнісінькій радянській родині в Сибіру.
У дитинстві пройшла через офіційну відмову рідного батька; був час, коли нам з мамою навіть нічого було їсти.
А в 20 років, коли я випадково зустріла австралійця з Чилі, оточуючі крутили пальцем біля скроні " у вас нічого не вийде!"

Незважаючи на те, що мій іноземець - чоловік невдало вклав гроші і збанкрутував, що нам довелося жити з його родичами в нетрях в Чилі, що я п'ять років не могла завагітніти-більше всього на світі я вірила в себе і власні мрії ...

Зараз я щаслива мама трьох дітей, кохана і любляча дружина, популярний блогер в Instagram і успішна бізнес-вумен. Моя міжнародна сім'я живе в чотирьох країнах одночасно, подорожує і продовжує загадувати мрії!

Я впевнена, що виконання бажань не залежить ні від країни проживання, ні від доходу сім'ї, ні від наявності чоловіка. Я точно знаю, що життям мрії може жити кожен! І я із задоволенням поділюся з Вами секретами. Щоб і у вас в кращий час збувалося все!
https://privatelink.de/?https://irinalillo.ru/web/mechty/record

Угорі