Що нового?

Набір учасників PRO_качка педагогів 2.0 (Дарʼя Василівна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5000 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 260 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Курс для педагогів усіх напрямків✅✅✅

Другий потік курсу «PRO_качка педагогів 2.0» підійде вам, якщо:
😢 маєте замало учнів і не знаєте, як знайти нових
😢 працюєте з ранку до ночі працюючи з кожним учнем індивідуально
😢 мрієте створити групи і працювати менше, але не знаєте, де взяти стільки учнів
😢 маєте нестабільний заробіток
😢 ваш заробіток «просідає» коли учні влітку йдуть на канікули
😢 не знаєте, що треба зробити аби отримувати більше запитів на заняття через Інстаграм і більше не публікувати оголошення про свої послуги на інших сайтах
😢 відчуваєте вигорання через купу проведених уроків щодня

Мене звати Дарʼя Василівна. 6 років назад я звільнилася зі школи і почала працювати на себе. Все починалося з того, що я працювала з 9 ранку до 23:00 вечора щодня без вихідних, але тепер завдяки правильним технікам ведення свого Інстаграм, я щотижня отримую запити від батьків на заняття в дірект. І це дає мені можливість формувати групи та працювати лише 3 години на день, мати 3 вихідних на тиждень та заробіток х4.

👇👇👇👇👇👇
На курсі «PRO_качка педагогів 2.0» я поділюся з вами інструментами, які приведуть нових учнів, дозволять збільшити свій чек на заняття, працювати у рази менше та зроблять вашу Інстаграм-сторінку продаючою навіть коли ви НЕ публікуєте контент щодня.

За 10 відео уроків ви дізнаєтеся:

✅ як створити привабливий візуал сторінки педагога в Інстаграм
✅ який контент краще публікувати педагогу аби звернути увагу потенційного клієнта на себе
✅ вивчите болі своєї цільової аудиторії
✅ навчитеся робити воронки, які приведуть нову аудиторію та здійснять продажі в дірект
✅ дізнаєтеся про техніки сторітелінгів, які прогріють вашу ЦА до сплати ваших занять
➕ отримаєте 🎁

👉👉👉Більше про курс та чого я досягла завдяки правильній техніці ведення вчительської сторінки в Інстаграм дивіться в актуальних сторіс «КУРС 2.0»

Щоб отримати доступ до закритого телеграм-каналу пишіть в дірект «курс 2.0»

https://www.instagram.com/p/C68oAHPKBrb/

Угорі