Що нового?

Придбаний Пробудження. Батьки. Тариф "з підтримкою куратора" (Леон Райз)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 956 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 90.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Старт 3 серпня

Кожен раз одне і те ж ...
  • батьки розлучилися. Або їх немає. Або ти любиш одного, а іншого відкидаєш. Що робити?
  • все пропрацював. Живеш, ніби все добре. А потім-одна розмова і ти знову в занепаді. Мені важко!
  • Хочу добре з ними спілкуватися, але вони зачіпають хворобливі теми і емоції виходять з під контролю. Знову лайка. Не можу контролювати себе!
  • кожен раз коли дзвоню їм, очікую тільки лайки на мою адресу. Мене не розуміють!
  • згадуючи своє дитинство, не можу пробачити те, що колись сталося. Мені боляче!
  • хочеться бути вдячним, але батькам потрібні тільки гроші! Мені неприємно!
  • вже створив свою сім'ю, але батьки дзвонять кожен день, як до маленького! Мені важко!
  • я сильно залежний від мами, ніяк не можу почати жити своїм життям. У мене не виходить!
і що далі?
  • все ж так живуть. Всі мучаться і лаються. "Горбатого могила виправить". Вони не змінюються, що б ти не робив.
  • залишу все як є
  • звичайно, якщо не звертати уваги, можливо це допомагає якийсь час. Але ось,
  • знову всередині виникає відчуття що щось не так ...
  • намагаєшся ігнорувати
дорогі тренінги та програми з'являються щодня. Кожен намагається заробити по 100 тисяч тенге на твоїй проблемі. Відчуття, що дорожче її вирішувати, ніж просто залишити як є.
Ти працюєш над"установками". Ти йдеш до фахівців ,які кажуть що "ти будеш страждати за весь рід, карма у тебе така"

Важко змусити себе повірити в це, але багато навколо саме про це і говорять. Чи Так це насправді? А якщо заглибитися в популярну літературу, так ми взагалі з самого дитинства наповнені тільки травмами. Покинутості, відкидання, сорому, зради, несправедливості...

Уяви, що все може бути навпаки.
  • Ти пробачив і відпустив всі свої травми і помилки батьків з минулого. Більше того, вони більше не впливають на ваше життя.
  • кожен дзвінок або зустріч з батьками для тебе суцільна радість.
  • будь-яка розмова, яка раніше починалася з критики і закінчувалася скандалом більше ніколи не відбудеться.
  • Мама і тато не влазять в Твій простір, а ти не намагаєшся вирішувати за них.
  • ти не" проектуєш " свої очікування на людей в сьогоденні. Ніхто нікому більше нічого не винен.
  • ти виріс зі своїх очікувань і почав сам брати відповідальність на себе. Батьки кожен день пишаються тобою і всіма твоїми діями.
https://privatelink.de/?http://leonraize.com/parents#rec154279667

Угорі