Старт 3 серпня
Кожен раз одне і те ж ...
- батьки розлучилися. Або їх немає. Або ти любиш одного, а іншого відкидаєш. Що робити?
- все пропрацював. Живеш, ніби все добре. А потім-одна розмова і ти знову в занепаді. Мені важко!
- Хочу добре з ними спілкуватися, але вони зачіпають хворобливі теми і емоції виходять з під контролю. Знову лайка. Не можу контролювати себе!
- кожен раз коли дзвоню їм, очікую тільки лайки на мою адресу. Мене не розуміють!
- згадуючи своє дитинство, не можу пробачити те, що колись сталося. Мені боляче!
- хочеться бути вдячним, але батькам потрібні тільки гроші! Мені неприємно!
- вже створив свою сім'ю, але батьки дзвонять кожен день, як до маленького! Мені важко!
- я сильно залежний від мами, ніяк не можу почати жити своїм життям. У мене не виходить!
- все ж так живуть. Всі мучаться і лаються. "Горбатого могила виправить". Вони не змінюються, що б ти не робив.
- залишу все як є
- звичайно, якщо не звертати уваги, можливо це допомагає якийсь час. Але ось,
- знову всередині виникає відчуття що щось не так ...
- намагаєшся ігнорувати
Ти працюєш над"установками". Ти йдеш до фахівців ,які кажуть що "ти будеш страждати за весь рід, карма у тебе така"
Важко змусити себе повірити в це, але багато навколо саме про це і говорять. Чи Так це насправді? А якщо заглибитися в популярну літературу, так ми взагалі з самого дитинства наповнені тільки травмами. Покинутості, відкидання, сорому, зради, несправедливості...
Уяви, що все може бути навпаки.
- Ти пробачив і відпустив всі свої травми і помилки батьків з минулого. Більше того, вони більше не впливають на ваше життя.
- кожен дзвінок або зустріч з батьками для тебе суцільна радість.
- будь-яка розмова, яка раніше починалася з критики і закінчувалася скандалом більше ніколи не відбудеться.
- Мама і тато не влазять в Твій простір, а ти не намагаєшся вирішувати за них.
- ти не" проектуєш " свої очікування на людей в сьогоденні. Ніхто нікому більше нічого не винен.
- ти виріс зі своїх очікувань і почав сам брати відповідальність на себе. Батьки кожен день пишаються тобою і всіма твоїми діями.
https://privatelink.de/?http://leonraize.com/parents#rec154279667