Даний курс є базовим, для всіх хто бажає, відновити або зберегти своє здоров'я, на довгі роки.
чим вам буде корисний даний курс:
1. Дізнаєтеся, які фактори в першу чергу запускають механізми старіння і як їх звести до мінімуму.
2. Методи, використовувані в програмі, спрямовані на відновлення природних бар'єрів організму, вони захищають органи і тканини від різних форм інтоксикації. Як зовнішнього характеру (антибіотики, ксенобіотики, харчові добавки, алергени, і т п), так і продуктів внутрішнього метаболізму.
3. Кожен учасник курсу навчиться проводити профілактику системних запалень, тканин і органів. Підтримувати в балансі функції шлунково-кишкового тракту.
4. Я розповім, як скласти свій власний, індивідуальний раціон харчування. Враховуючи, що корисно конкретно для вашого організму.
5. Результатом проходження програми, стане негайне поліпшення здоров'я. Зникнення ряду хронічних захворювань. Підвищення тонусу і емоційного стану організму.
продажник
дана програма показана всім, хто бажає якісно поліпшити стан свого організму.
Практика показала, що в 85% випадків, після проходження курсу, вдається домогтися істотного поліпшення стану організму, при будь-яких завданнях.
Але найголовніше він здатний гальмувати старіння. Коли це відбивається не тільки на зовнішності, але і на внутрішніх органах.
Практика показала, що в 85% випадків, після проходження курсу, вдається домогтися істотного поліпшення стану організму, при будь-яких завданнях.
Але найголовніше він здатний гальмувати старіння. Коли це відбивається не тільки на зовнішності, але і на внутрішніх органах.
дана програма показана всім, хто бажає якісно поліпшити стан свого організму.
https://privatelink.de/?http://superconf.tilda.ws/protokoldolgoghitelya