аудіовізуальна програма (сесія)"Зцілюючий сон" призначена для формування в підсвідомості комплексу найпотужніших позитивних установок, спрямованих на поліпшення якості сну і активізації під час сну процесів, що сприяють одужанню.
Хороший сон-невід'ємна складова міцного здоров'я! Це стосується і фізичного здоров'я і здоров'я в психоемоційній сфері.
використання сесії "цілющий СОН" сприяє:
- позбавлення від безсоння і поліпшення якості сну (ви легше засинаєте і спите міцніше)
- нормалізації порогу реагування на зовнішні подразники під час сну (це особливо корисно тим, хто прокидається від кожного незначного шереху)
- активації процесів, що сприяють одужанню
- підвищенню ефективності сну (сон стає більш глибоким, зміна фаз сну не переривається частими пробудженнями)
- нормалізації циркадних ритмів (так звані "внутрішній годинник" організму, що регулюють період ритму сон-неспання)
СПИСОК змін нової версії:
Хороший сон-невід'ємна складова міцного здоров'я! Це стосується і фізичного здоров'я і здоров'я в психоемоційній сфері.
використання сесії "цілющий СОН" сприяє:
- позбавлення від безсоння і поліпшення якості сну (ви легше засинаєте і спите міцніше)
- нормалізації порогу реагування на зовнішні подразники під час сну (це особливо корисно тим, хто прокидається від кожного незначного шереху)
- активації процесів, що сприяють одужанню
- підвищенню ефективності сну (сон стає більш глибоким, зміна фаз сну не переривається частими пробудженнями)
- нормалізації циркадних ритмів (так звані "внутрішній годинник" організму, що регулюють період ритму сон-неспання)
СПИСОК змін нової версії:
- покращено семантичне ядро програми
- застосовані найновіші технології підпорогового впливу
- повністю перероблена динамічна візуалізація
- використана максимально ефективна колірна схема
- грунтовно доопрацьована аудіо-складова сесії
- 14 установок замінені на більш потужні
- додано 97 нових ультра ефективних установок
- тривалість сесії зменшена з 6 до 5 хвилин
- ефективність програми вдалося збільшити на 50.2%
https://privatelink.de/?https://psi-technology.net/tov_op/healing_dream.php