Опис:
DVD № 1: порушення харчової поведінки як психосоматична проблема. Тактика терапії і труднощі роботи з клієнтом. Харчові порушення з психоаналітичних позицій. Порушення харчової поведінки як прояв залежності. Типові риси характеру і поведінки залежних суб'єктів. Основні пункти любовного залежного поведінки," мішені " і напрямки психотерапії. Ігри клієнтів.
DVD № 2: Контракт з клієнтом з порушенням харчової поведінки. Зміст первинного інтерв'ю. Демонстрація моделі патології клієнтки з надмірною вагою. Демонстрація моделі патології клієнта зі зниженою вагою.
DVD № 3:"лінійка ваги". Техніка" Рисунковий діалог " при анорексії. Робота з чином " Я " при анорексії. Методика з використанням ефекту "вагової лінійки". Відповіді на питання. Робота з малюнком клієнта. Вправа"Образ тіла". Рисункова техніка"силует почуттів". Демонстрація роботи з поточним і бажаним чином "Я". Тілесна самопрезентація групі. Використання Трансу для візуалізації мети.
DVD № 4: Арт. техніка. Вправа"Веселка". Використання особистих ресурсів для досягнення мети. Демонстрація роботи з клієнтом. Сім основних завдань при роботі з клієнтами з надмірною вагою. Методика асоціативних зв'язок. Малюнок"я на роботі, я вдома, я за їжею". Демонстрація роботи з малюнком. Коментар.
DVD № 5: техніка аналізу потреб клієнта. Вправа"Я як подарунок". Прийоми підвищення самооцінки. 10 рекомендацій"як любити себе". Техніка посилення " Я " (Вірджинія Сатир). Значення батьківського виховання у формуванні харчової залежності. Вправа"Парад планет". Демонстрація техніки" Парад планет " при роботі з клієнтом.
DVD № 6: Робота з сімейною історією з використанням геометричних фігур. Терапія із застосуванням емоційно-стресових підходів. Харчовий "марафон". Хроніка "марафону". Практичні аспекти техніки "марафону". Ресурсний варіант "марафону". Патологічні стратегії уникнення проблеми. Прийом"трансформація ланцюжків". Аутогенне тренування"прийняття себе".
DVD № 7: кола харчових зривів (кола дієти). Формування життєвих програм в дитинстві. Недоліки кодування. Характеристики основних типів ожиріння. Соматопаты і соматоники. Питання дієтологічної анкети з метою діагностики проблем надмірної ваги. Реакція на хворобу як мішень терапії. Стратегії досягнення мети.
Автор:
Володимир Єсаулов
сайт продажу:
https://privatelink.de/?http://www.psybook.ru/vcd-2822-1-3467/goodsinfo.html