Що нового?

Придбаний Пусковий майданчик ШІ - Як створювати, запускати та продавати цифрові продукти та послуги на базі ШІ українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 416 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
The AI Launchpad - How to create, launch, and sell Digital Products and AI-Powered Services
Автор: Shantanu Sharma
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 5,5 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2026
Приклад перекладу

Дата готовності - 28.02.2026

The AI Launchpad - How to create, launch, and sell Digital Products and AI-Powered Services (Shantanu Sharma)

Запустіть побічний бізнес на ₹50 000 (25 000 грн) /тиждень за допомогою безкоштовних інструментів ШІ — кодинг не потрібен
Ви можете це зробити без підписників, великого бюджету чи звільнення з роботи
Чого очікувати
Все необхідне в одному місці на базі безкоштовних інструментів ШІ

Для кого цей курс?
AI Launchpad для студентів, засновників, творців, фрилансерів та працюючих професіоналів, які хочуть:

• Створити реальний побічний дохід за допомогою інструментів ШІ
  • Автоматизувати та масштабувати свої цифрові системи
  • Досягти свободи без кодингу чи попереднього досвіду
Якщо ви хочете заробляти на ШІ, а не просто спостерігати за іншими — це для вас.
Чи спрацює це в моїй країні?
Так — кожен метод працює глобально. Чи то Індія, США чи будь-де інше, ви навчитеся отримувати платежі, використовувати безкоштовні інструменти та керувати системами онлайн без географічних обмежень.

Що я отримаю після покупки?

Ви миттєво розблокуєте:

• Повний доступ до тренінгу The AI Launchpad на WHOP
  • Бонуси вартістю понад ₹25 000
  • Вступ до приватної спільноти Legendries
  • Довічний доступ та щотижневі оновлення
Що всередині (довічний доступ)
20+ покрокових відеуроків, які показують точно, як створювати, запускати та продавати цифрові продукти та послуги на базі ШІ — навіть якщо ви повний новачок.
Точні робочі процеси ШІ, які генерують 50 000+ на місяць
Доступ до приватної спільноти Legendries для зворотного зв’язку та підтримки
Кейс "₹7 Lakh за 24 дні" (повна система розкрита)
Бонуси понад ₹25 000 (13 000 грн) — інструменти, активи
та готові ресурси
Щотижневі дропи + щомісячні оновлення ШІ, щоб бути попереду
Довічний доступ до всього (включаючи майбутні оновлення)

ХТО Я
SHANTANU SHARMA

Ось правда,
— Я зазнавав невдач частіше, ніж перемагав, і саме тому те, що я викладаю, працює.
З 9+ роками досвіду в E-Commerce, цифрових продуктах та системах ШІ я створив, масштабував та оптимізував численні онлайн-проєкти, які генерують стабільний дохід щомісяця.

Я почав шлях у 17 років, тестуючи свій перший бренд E-Commerce з нуля — опанував основи продажу фізичних продуктів і витратив 2 роки на вивчення запусків продуктів, маркетингу та логістики.
Потім перейшов до цифрових продуктів, наступні 4 роки витративши на побудову лійок, автоматизацій та високо конверсійних систем, які охопили тисячі клієнтів по всьому світу.
Останні 3 роки я поринув у ШІ, використовуючи його для спрощення створення контенту, автоматизації продажів та побудови нових систем доходу, що працюють 24/7.
Сьогодні я керую 3 брендами E-Commerce, американським венчуром цифрового ПЗ та освітнім брендом Legendries, де менторю засновників, власників брендів, агенцій та цифрових підприємців щодо швидкого масштабування за допомогою ШІ, систем та перевірених фреймворків на основі психології.

Кожна стратегія в The AI Launchpad походить безпосередньо з того, що я тестував і вдосконалював роками невдач, перемог та експериментів на основі даних.

https://www.legendries.com/orderform

Угорі