Що нового?

Придбаний Ранкова підЗАРЯДКА (Катерина Максименко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 799 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 83.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
ДЛЯ КОГО СТВОРЕНО програму

• Для дівчат та жінок, які хочуть покращити свою фізичну форму, додати тілу стрункості, підтягнути ніжки та талію, зменшити прояви целюліту
  • Для тих хто має сидячу роботу та хоче позбавитись болей в спині та шиї, зробити правильну поставу
  • Для тих, хто не має часу відвідувати тренажерні зали з виснажливими тренуваннями, але є бажання працювати над собою
  • Для тих, хто страждає від ранкових набряків, «важкої голови», затисків в шиї та хронічної втоми.
ЗНАЙОМСТВО З АВТОРОМ

Привіт, мене звуть Катерина Максименко. Давай знайомитись
● Я сертифікований тренер у напрямках: фітнес, стретчинг, contemporary.
● Фітнес-блогер з аудиторією понад 150 тисяч підписників.
● Мама двох діток, 15 і 3 рочки, яка натренувала ідеальну фігуру самостійно вдома.
● Автор експертних курсів: «СУПЕР ТІЛО», «СУПЕР ПОСТАВА», «Тягнусь до досконалості», «Ранкова ПІДзарядка».
● За 14 років я допомогла понад 20 000 жінкам створити фігури мрії та навчила їх здорово харчуватись без зривів і заборон.

ДОЄДНАВШИСЬ ДО програми ВИ ОТРИМАЄТЕ:

21 ранкова зарядка у записі тривалістю 10-15 хв.
Всі комплекси різні та продумані з чередуванням напрямків і навантажень на всі групи м’язів

3 силових тренування на все тіло без інвентарю (до 30 хв)

Правила харчової поведінки,
які дозволять тобі без обмежень та заборон привести тіло у бажану форму та покращити стан твого здоров’я

Голосовий супровід тренера від першої до останньої хвилини з детальним поясненням кожної техніки

Всі матеріали в запису. Займайся в зручний для себе час.

Щоденні ранкові афірмації, силові вправи, розтяжка + партерна гімнастика для жінок

Поєднання саме цих технік допоможе досягти найкращих результатів у побудові тіла твоєї мрії та покращить самопочуття.

Фітнес-марафон "Ранкова підЗАРЯДКА"

Тривалість - 21 день

Доступ - 2 місяці

Підтримуй тонус та рельєф свого тілав домашніх умовах, витрачаючилише 10-15 хв. на день

Ціна: 799 ГРН ~15,63 EUR
Уроків: 23
Мова курсу: Українська

https://maksymenko.kwiga.com/courses/morning-workout https://maksymenko.in.ua/

Угорі