[COLOR=# ff4d4d]у ВАС буде можливість:[/COLOR]
- Пройти регресії. Здійснити подорожі в свої минулі життя
- зцілити відносини з собою, з батьками, з дітьми,
з партнерами, зі світом - змінити свої внутрішні фільтри сприйняття
і внутрішні налаштування - допомогти своїм дітям розкрити свої таланти і виконати своє призначення
- закрити програми любові, які вичерпали своє призначення, оновити сімейні програми
- вийти з співзалежних відносин, знайти цілісність
- звільнитися від напруги і втоми, насититися ресурсами
- розглянути потенціали майбутнього, соналаштуватися
з бажаним - усвідомити, які послання зберігають зустрічі з оточуючими нас людьми, для чого ми зустрілися, чому вчимо один одного
- отримати відповіді, послання і дари від свого несвідомого, свого вищого Я, Вищихнаставників, вчителів і Хранителів
- поспілкуватися зі значущими людьми на рівні душі, не залежно від того, живі вони і де знаходяться за мірками земного часу
- знайти себе і нову якість свого життя
- зцілити простір роду,відновити зв'язок з предками,перервати трансгенераційні сценарії, відкрити доступ до ресурсів роду
- освоїти техніку Ф. Шапіроemdr (ДПДГ) і навчітьсясамостійно допомагати себеі своїм близьким в разнихжізненних ситуаціях
- розкрити жіночність і сексуальність, уверенностьі успішність, енергіюфінансового достатку
- зняти вплив обмежуючих переконань, установок,рішень, зречень та інших застарілих програм несвідомого
- вступний урок. Відеолекція: "Транс. Гіпноз. Мозок. Розум. Фантазія. Послання несвідомого". Регресія"внутрішнє місце сили"
- Урок 1. Відеолекція: як ми приходимо в цей світ. Простір нашої душі. Що "несемо" з минулого в сьогодення. Квантова система взаємовідносин. Кармічні вузли і відносини. Регресія"подорож у минулі життя"
- Урок 2. Відеолекція: обмежуючі патерни мислення. Сублічності нашого "Я". Регресія: Спогади. Різні "Я". Зцілення. Любов до себе.
- Урок 3. регресія: поїзд життя. (Відносини з іншими. Розмова по душам. Закриття гештальтів).
- Урок 4. Відеолекція: відносини з батьками. Регресія: Перезавантаження. Нова зустріч. (психодрама, техніка "порожнього стільця", EMDR (ДПДГ)
- Урок 5. Відеолекція: Співзалежні форми поведінки. Тестування свого рівня співзалежності. Регресія. Прогресія: подорож у минулі життя: зцілення відносин з будь-якою людиною. Вихід із співзалежності.
- Урок 6. Відеолекція та регресія. Наші діти. Хто вони і для чого? Причини безпліддя. Сімейні таємниці. Таланти наших дітей. Варіанти їх майбутнього.
- Урок 7. Відеолекція та регресія. Наш рід. Сім'я. Любов. Сексуальність. Самореалізація. Упевненість. Успішність. Багатство.
- Урок 8. регресія: Прогулянка по місту. Синхроністичність і достаток світу.
- Урок 9. Нейрографика в поєднанні з регресією. Алгоритм:"людина-Всесвіт"
Продажник:https://privatelink.de/?https://ershova.pro/relationship