на даний момент - кращий курс з діагностики від Академії Рейки, який допоможе переплюнути будь-якого екстрасенса, астролога, ворожку, нумеролога, хіроманта. Без жартів.
Яким чином курс залишить їх позаду? Ви навчитеся бачити не тільки наслідки, а й занурюватися в глибини свого несвідомого, в кармічне (причинне) тіло, генетичний рівень і нейронні зв'язки, які захищені від стороннього екстрасенсорного втручання.
Саме на цьому рівні зберігається вся сокровенна інформація про вас, яка рухає земним життям:
Курс складається з 2 частин:
Частина 1: пояснення методу-як працює, за рахунок чого і як ним правильно користуватися
Завдяки першій частині курсу Ви зможете дізнатися причини своєї:
-- 8 відео-технік із заняттями першої частини
-- 5 відео-занять, аудіо-діагностика по другій частині
-- Бонус: 3 заняття з самодіагностики майбутнього
pdf-конспект до кожного заняття
-- Заняття прийдуть на e-mail. Є можливість проходити їх з покроковим супроводом і контролем від вчителя. Займаєтеся в будь-який час, зручне для себе і оточення. Якщо виникають непонятки, то отримуєте зворотний зв'язок від ведучого
Яким чином курс залишить їх позаду? Ви навчитеся бачити не тільки наслідки, а й занурюватися в глибини свого несвідомого, в кармічне (причинне) тіло, генетичний рівень і нейронні зв'язки, які захищені від стороннього екстрасенсорного втручання.
Саме на цьому рівні зберігається вся сокровенна інформація про вас, яка рухає земним життям:
- саме ця сокровенна інформація провокує або знімає вплив зірок;
- малює лінії на долонях і пальцях, які є нашою ідентичністю;
- саме ця інформація є причиною і наслідком родових програм;
- вона формує план Вашого життя;
- і передається у спадок через ДНК.
Курс складається з 2 частин:
Частина 1: пояснення методу-як працює, за рахунок чого і як ним правильно користуватися
Завдяки першій частині курсу Ви зможете дізнатися причини своєї:
- Ліні, апатії, депресії, поганого настрою
- Причини самотності і негативного стану, коли ви одні
- Причини, за якими ви не можете відчувати себе щасливим просто так, коли ви довгий час наодинці з собою, без відносин
- Субособистості - які внутрішні програми не дозволяють підвищити дохід, стати здоровим і привабливим, знайти сім'ю
- Універсальна Діагностика-дві техніки, які допоможуть продіагностувати причини на всі випадки життя.
- Завдяки другій частині курсу Ви зможете дізнатися:
- Діагностика бажання. Я хочу машину, хочу шмотки, хочу відносини.... Це ваше бажання, або вам хтось нав'язав? За допомогою цієї діагностики ви зрозумієте, чи варто досягати того, що ви намітили.
- Психосоматика. Діагностика організму, окремих органів, потенції
- Езотерична Діагностика: егрегори, чакри, аура, меридіани, точка зборки, тотемна тварина, сутності та інше
- ТАРО. Як за допомогою карт розкрити зв'язок з несвідомим і дізнатися причини ваших блоків.
- ТАРО. Як за допомогою карт продіагностувати всі сфери Вашого життя.
- ТАРО. Як за допомогою таро продіагностувати причини свого безгрошів'я, поганого здоров'я і самопочуття, самотності, субособистості і багато іншого. Як за допомогою таро зробити все ТЕХНІКИ З даного курсу
- Робота в парах. Як допомагати один одному в діагностиці
- Діагностика майбутнього. Діагностика варіантів майбутнього
- Проектування майбутнього. Як вибрати те бажання, ті дії і той варіант майбутнього, в якому ви будете щасливі.
- Діагностика кар'єри, бізнесу, майбутнього і причин, які не дозволяють знайти бажане майбутнє.
- Діагностика грошового потоку і статусу в житті (як вас сприймає оточення)
- Діагностика потоків і сили Рейкі
- Діагностика рішення (на які курси краще піти, як вчинити в тій чи іншій ситуації)...
-- 8 відео-технік із заняттями першої частини
-- 5 відео-занять, аудіо-діагностика по другій частині
-- Бонус: 3 заняття з самодіагностики майбутнього
pdf-конспект до кожного заняття
-- Заняття прийдуть на e-mail. Є можливість проходити їх з покроковим супроводом і контролем від вчителя. Займаєтеся в будь-який час, зручне для себе і оточення. Якщо виникають непонятки, то отримуєте зворотний зв'язок від ведучого
https://privatelink.de/?http://lp.academy-reiki.ru/somo