Що нового?

Набір учасників [Рейки(Рейкі)Академія / руни / Таро] інноваційна самодіагностика (Микола Васильєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2938 ГРН
Учасників: 0 з 3
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 1018.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
на даний момент - кращий курс з діагностики від Академії Рейки, який допоможе переплюнути будь-якого екстрасенса, астролога, ворожку, нумеролога, хіроманта. Без жартів.

Яким чином курс залишить їх позаду? Ви навчитеся бачити не тільки наслідки, а й занурюватися в глибини свого несвідомого, в кармічне (причинне) тіло, генетичний рівень і нейронні зв'язки, які захищені від стороннього екстрасенсорного втручання.

Саме на цьому рівні зберігається вся сокровенна інформація про вас, яка рухає земним життям:
  • саме ця сокровенна інформація провокує або знімає вплив зірок;
  • малює лінії на долонях і пальцях, які є нашою ідентичністю;
  • саме ця інформація є причиною і наслідком родових програм;
  • вона формує план Вашого життя;
  • і передається у спадок через ДНК.
ЩО БУДЕ НА ДІАГНОСТИЧНОМУ КУРСІ?

Курс складається з 2 частин:
Частина 1: пояснення методу-як працює, за рахунок чого і як ним правильно користуватися

Завдяки першій частині курсу Ви зможете дізнатися причини своєї:
  • Ліні, апатії, депресії, поганого настрою
  • Причини самотності і негативного стану, коли ви одні
  • Причини, за якими ви не можете відчувати себе щасливим просто так, коли ви довгий час наодинці з собою, без відносин
  • Субособистості - які внутрішні програми не дозволяють підвищити дохід, стати здоровим і привабливим, знайти сім'ю
  • Універсальна Діагностика-дві техніки, які допоможуть продіагностувати причини на всі випадки життя.
Частина 2: методи і способи самодіагностики

• Завдяки другій частині курсу Ви зможете дізнатися:
  • Діагностика бажання. Я хочу машину, хочу шмотки, хочу відносини.... Це ваше бажання, або вам хтось нав'язав? За допомогою цієї діагностики ви зрозумієте, чи варто досягати того, що ви намітили.
  • Психосоматика. Діагностика організму, окремих органів, потенції
  • Езотерична Діагностика: егрегори, чакри, аура, меридіани, точка зборки, тотемна тварина, сутності та інше
  • ТАРО. Як за допомогою карт розкрити зв'язок з несвідомим і дізнатися причини ваших блоків.
  • ТАРО. Як за допомогою карт продіагностувати всі сфери Вашого життя.
  • ТАРО. Як за допомогою таро продіагностувати причини свого безгрошів'я, поганого здоров'я і самопочуття, самотності, субособистості і багато іншого. Як за допомогою таро зробити все ТЕХНІКИ З даного курсу
(Увага! Це проективні методи таро, не ворожіння. Паперові карти купувати не обов'язково. Гадати ви не будете.)

• Робота в парах. Як допомагати один одному в діагностиці
  • Діагностика майбутнього. Діагностика варіантів майбутнього
  • Проектування майбутнього. Як вибрати те бажання, ті дії і той варіант майбутнього, в якому ви будете щасливі.
  • Діагностика кар'єри, бізнесу, майбутнього і причин, які не дозволяють знайти бажане майбутнє.
  • Діагностика грошового потоку і статусу в житті (як вас сприймає оточення)
  • Діагностика потоків і сили Рейкі
  • Діагностика рішення (на які курси краще піти, як вчинити в тій чи іншій ситуації)...
ЩО ВИ ОТРИМАЄТЕ?
-- 8 відео-технік із заняттями першої частини
-- 5 відео-занять, аудіо-діагностика по другій частині
-- Бонус: 3 заняття з самодіагностики майбутнього
pdf-конспект до кожного заняття
-- Заняття прийдуть на e-mail. Є можливість проходити їх з покроковим супроводом і контролем від вчителя. Займаєтеся в будь-який час, зручне для себе і оточення. Якщо виникають непонятки, то отримуєте зворотний зв'язок від ведучого
https://privatelink.de/?http://lp.academy-reiki.ru/somo

Угорі