Що нового?

Набір учасників Річний абонемент на йогу (Ольга Острікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1440 ГРН
Учасників: 5 з 20
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 74.9 ГРН
25%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Річний 
абонемент на йогу маст-хев для тебе, якщо:

Хочеш підтягнути тіло, але не маєш багато часу на тренування та дорогу туди-сюди

Купуєш абонементи в зал, які згоряють через відсутність часу чи бажання займатись

Не хочеш обирати один курс під один запит, бажаєш спробувати комплексний підхід і спеціальну програму для покращення стану всього організму

Маєш проблеми з нервовою та гормональними системами та хочеш бережно їх підтримати

Часто відчуваєш здуття та дискомфорт у животі, хочеш пришвидшити метаболізм і очистити організм від токсинів і шлаків

Хочеш позбутись дискомфорту та болів у шиї, спині, попереку та тілі загалом

ЯКІ ЙОГА-КУРСИ ВХОДЯТЬ В АБОНЕМЕНТ?

Yoga balance

21-денний онлайн-марафон для балансу у моральному та фізичному станах, підходить як новачкам у йозі, так і вже практикуючим

Full body

Активна йога для покращення гнучкості та зміцнення мʼязів всього тіла, у тому числі мʼязів тазового дна

Harmony yoga

Гормональна йога для покращення роботи ендокринної системи

metabolism booster

Йога для прискорення метаболізму та покращення роботи лімфотичної системи

Detox yoga

Детокс йога для очищення організму від шлаків і токсинів та покращення роботи ШКТ

yoga strong

Інстенсивна йога для оздоровлення всього тіла, зміцнення мʼязів, покращення рельєфу тіла і мобільності суглобів

ПРО АВТОРА

Я Ольга Острікова.
Вже 16 років я закохана в йогу та 13 років закохую в неї людей у ролі тренера.

• Сертифікований тренер Nike Ukraine;
  • Засновник фітнес-проекту “Terminal F"
  • Топ-тренер Smartass Kiev
  • Сертифікований інструктор з Yoga23, Yoga23 fit, 
Hatha Yoga, YogaHot та тренер функціональних програм
  • Закохала у йогу вже понад 20 000 студентів
  • Працюю з вагітними та допомагаю відновитися після пологів
Знаєш, чому РІЧНИЙ АБОНЕМЕНТ НА ЙОГУ маст-хев для тебе?
Бо створений з турботою про кожну дівчину та жінку, яка в шаленому ритмі життя прагне знайти час для себе. І це не просто слова.
Я знаю – як це: фізично не мати часу на довгі тренування + дорогу у спортзал туди і назад.
Я знаю, як це – не бачити швидкого результату і “зливатись”.
Я знаю, як це – набрякати, набирати воду, не влізати в улюблені джинси…
А ще, знаю як це – мати проблеми з гормональним фоном..вже 10 років у мене діагноз АІТ. Йога тримає мою ендокринну систему у балансі🙏

Я знаю як покращити метаболізм, лімфоток, гормональний фон, а також підтягнути тіло і відновити легкість рухів лише за 30 хвилин вдома.

Річний абонемент підійде як новачкам, так і тим, хто вже має досвід занять йогою🧘‍♀️
Ти побачиш своє тіло інакшим. Мінімум часу, максимум любові – твоя нова формула здоров'я🧡

Які результати ти отримаєш за 12 місяців практик:

Струнке тіло без зайвої ваги та обʼємів

Здорова шкіра, волосся та нігті

Покращення роботи ШКТ

Обличчя та тіло без набряків

Легкість, сила та енергія в усьому тілі

Зміцнення імунітету 
та покращення загального самопочуття

Покращення гормонального фону і прискорення метаболізму

Міцний та здоровий сон

ЯК БУДУТЬ ПРОХОДИТИ ТРЕНУВАННЯ?

Після оплати ви отримаєте доступ до практик і зможете розпочати заняття. Займатися можна у комфортний для вас час, але для найкращого результату і пришвидшення метаболізму рекомендую виконувати практики з цього курсу зранку натщесерце. Всі практики можна виконувати вдома в комфортній для вас обстановці, для занять вам потрібно лише місце розміром з ваш килимок для йоги.

Ви можете вмикати відео з практиками і на телефоні, і на планшеті, і на комп'ютері, все зроблено для вашого максимального комфорту.

Доступ до курсу буде впродовж 12 місяців. Ви зможете повертатися до улюблених практик повторно або рухатися у комфортному для вас темпі.

https://ostrikova-marafon.fun/abonement/v3/

Угорі