ви коли-небудь були в замішанні і не могли прочитати розклад?
Після занять Ви отримаєте домашні завдання, які допоможуть вам перевірити, наскільки добре ви освоїли технологію, а також закріпити отримані знання на практиці і перетворити їх в робочий навик. Пройшовши спеціальне тестування за значеннями карт і зробивши вправу по розкладах, ви отримаєте корисну зворотний зв'язок від наших кураторів. Вони вкажуть на ваші помилки і підкажуть, як від них можна позбутися, щоб під час реального ворожіння ви робили виключно точні прогнози в питаннях грошей, кар'єри і бізнесу.
Як вирішити проблему нерозуміння розкладу
Щоб вирішити проблему нерозуміння розкладу, я прочитав близько 400 книг по Таро. Я не можу назвати точну кількість, тому що не вів рахунок.
Може здатися, що стільки книг про Таро не існує. На ньому лежить добірка з 184 книг. Я прочитав їх усі.
І це лише половина книг про Таро, які я прочитав.
Я розповідаю вам це, щоб показати, який обсяг роботи виконав для вирішення проблеми читання розкладів.
На щастя, вам не потрібно читати 400 книг, щоб отримати результат.
і зараз ви дізнаєтеся, як це зробити...
4 ключові теми ворожіння
Секрет вірного трактування криється в питанні. Якщо таролог володіє темою питання, знає нюанси і тонкощі — у нього не виникне проблем з трактуванням.
За 30 років я виділив 4 ключові теми ворожіння: відносини, здоров'я, час і бізнес. Клієнти задають питання на одну з цих тим в 99% консультацій.
Вивчення кожної теми-окрема робота. Кожна тема відкриває карту з нового боку. Засвоїти 78 карт з усіх боків за 1 раз — неможливо. У мене на це пішло 30 років.
відносини в картах Таро
Відносини-головна тема в картах Таро. Британські тарологи Талі Гудвін і Маркус Кац провели дослідження на 80 000 питань і виявили, що 3 з 5 про відносини.
"60% питань про відносини"
Якщо ви вивчили базові значення карт і хочете продовжити розвивати себе в якості таролога — переходите до вивчення теми відносин в картах Таро на курсі "Таро і відносини".
для кого призначений курс"Таро і відносини"
Після занять Ви отримаєте домашні завдання, які допоможуть вам перевірити, наскільки добре ви освоїли технологію, а також закріпити отримані знання на практиці і перетворити їх в робочий навик. Пройшовши спеціальне тестування за значеннями карт і зробивши вправу по розкладах, ви отримаєте корисну зворотний зв'язок від наших кураторів. Вони вкажуть на ваші помилки і підкажуть, як від них можна позбутися, щоб під час реального ворожіння ви робили виключно точні прогнози в питаннях грошей, кар'єри і бізнесу.
Як вирішити проблему нерозуміння розкладу
Щоб вирішити проблему нерозуміння розкладу, я прочитав близько 400 книг по Таро. Я не можу назвати точну кількість, тому що не вів рахунок.
Може здатися, що стільки книг про Таро не існує. На ньому лежить добірка з 184 книг. Я прочитав їх усі.
І це лише половина книг про Таро, які я прочитав.
Я розповідаю вам це, щоб показати, який обсяг роботи виконав для вирішення проблеми читання розкладів.
На щастя, вам не потрібно читати 400 книг, щоб отримати результат.
і зараз ви дізнаєтеся, як це зробити...
4 ключові теми ворожіння
Секрет вірного трактування криється в питанні. Якщо таролог володіє темою питання, знає нюанси і тонкощі — у нього не виникне проблем з трактуванням.
За 30 років я виділив 4 ключові теми ворожіння: відносини, здоров'я, час і бізнес. Клієнти задають питання на одну з цих тим в 99% консультацій.
Вивчення кожної теми-окрема робота. Кожна тема відкриває карту з нового боку. Засвоїти 78 карт з усіх боків за 1 раз — неможливо. У мене на це пішло 30 років.
відносини в картах Таро
Відносини-головна тема в картах Таро. Британські тарологи Талі Гудвін і Маркус Кац провели дослідження на 80 000 питань і виявили, що 3 з 5 про відносини.
"60% питань про відносини"
Якщо ви вивчили базові значення карт і хочете продовжити розвивати себе в якості таролога — переходите до вивчення теми відносин в картах Таро на курсі "Таро і відносини".
для кого призначений курс"Таро і відносини"
- для психологів, які використовують карти, як інструмент у своїй практиці
- для людей, які хочуть налагодити відносини з сім'єю: чоловіком, дітьми або батьками
- для бізнесменів, яким важливо розібратися, чи варто довіряти людині при укладанні угоди
- для тих, хто стоїть перед складним вибором: продовжувати відносини з людиною або розірвати
- для тарологів, які пройшли курс "Таро трансформація" і готові продовжити свій розвиток
- для тих, хто хоче розібратися в собі і своїх відносинах зі світом
- для початківців тарологів, які не розуміють, як гадати на відносини
- визначити, з ким спілкуватися, а від кого бігти, як від вогню
- коригувати відносини, щоб не допустити непоправних помилок
- гадати на питання сімейних, любовних, дружніх і ділових відносин
- читати колоду карт Таро, як підручник з відносин
- знаходити причини конфліктів і знімати напруги в спілкуванні
- визначити, як люди ставляться до вас насправді
- планувати розвиток гармонійних відносин і дізнаватися про проблеми заздалегідь
- визначити надійність і порядність людини в ділових питаннях
- виявити відповідний момент для розриву відносин
- розглядати відносини під кутами за рахунок розуміння тонкощів і нюансів
- уникнути невірного сприйняття відносин, побачити їх справжню суть
- Таролог зобов'язаний добре розбиратися в темі відносин, більше 60% питань від Клієнтів піднімають цю тему
- Ви отримуєте в свій арсенал інструмент аналізу і коригування відносин, що дозволяє виявити проблему і підвищити рівень взаєморозуміння між людьми
- проблеми у відносинах роблять людину нещасною. Цей курс не вирішить ваших проблем, але допоможе знайти шляхи їх вирішення і скласти план дій
- це глибокий курс, який не має аналогів, заснований на реальному практичному досвіді Сергія Савченка
- ви навчитеся контролювати розвиток відносин, визначати причини конфліктів і способи їх вирішення
https://privatelink.de/?https://rustarot.ru/tarot-relationship-2?utm_medium=banner#pack