Що нового?

Придбаний Розтяжка Live (Анастасія Лунегова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 71.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ви просили — ми зробили

Мене довго просили зробити курс про розтяжку, але я категорично проти "шпагатів за всяку ціну".

Ця історія - про статичний стретчинг, а я (професійна спортсменка в минулому) знаю, наскільки некорисним і травматичним він може бути.

Нещодавно в співтоваристві публікувала пост про те, що для хорошої гнучкості потрібні:

а) гарне ковзання м'язових волокон один щодо одного,
б) зволоженість фасцій.

Тоді тіло буде гнучким, як у деяких учасниць моїх курсів. Багато з них не ставили собі за мету сісти на шпагат, а отримали його бонусом.

Тому я вирішила зробити курс по здоровому стретчингу"розтяжка Live".

Він пройде одноразово (без регулярних потоків), і поєднає в собі рішення декількох завдань.

Тих самих, про які ви часто говорите, і які будуть актуальні після новорічних застіль.

На ньому ми:

Попрацюємо з гнучкістю так, як ніколи раніше. Це буде динамічно-силова розтяжка-саме вона дає результат, на відміну від звичайного стретчинга, який пропонують в 80% курсів і фітнес-клубів.

Знизимо набряклість і не дамо собі "опухнути" після нарізок і салатів.

Випереджаючи ваші питання з приводу набряклості: так, розтяжка може впоратися і з цим. Там, де є гарне ковзання фасцій і м'язових волокон, зайва рідина не затримується або виходить швидше.

Скажімо " ні " набраним кілограмам у свята!

Тренування буду вести я і топ-тренери з моєї команди за програмою, яку ми вже склали.

Якщо не вийде бути присутнім онлайн, зможете дивитися уроки в запису — вони будуть з'являтися у Вашому Особистому кабінеті відразу після прямих ефірів.

Доступ до всіх 18 тренувань діятиме до 5 березня.

У лютому ви зможете повторити їх ще раз від початку до кінця.
https://privatelink.de/?https://lunegova.ru/stretchinglive_vk

Угорі