Ви отримаєте: впевнені продажі в листуванні. Легкі продажу на будь-які чеки
Результат застосування технології-зростання продажів в 3-6 разів в перший місяць
Потужну технологію, на якій ефективно продають великі компанії, я адаптувала під продажі в соціальних мережах
І для цього я створила тренажер "впевнені продажі в листуванні"
як ви відчуваєте себе, коли потрібно продавати?
Помилки в листуванні призводять до втрати клієнта, який був готовий платити.
А працюючи за технологією, Ви продаєте навіть тим, хто сумнівається
Автор і спікер
◦ Практикуючий маркетолог з 15-річним досвідом
↑ Засновник бізнес-школи"сходинки"
◦ Спікер "суворий пітерський SMM" і школи бізнесу "Синергія"
◦ Запрошений викладач 4 онлайн-шкіл
◦ Більше 100 годин виступів за 2020-21 рік
ви будете посміхатися під час продажів! Це буде дійсно в кайф!
Результат застосування технології-зростання продажів в 3-6 разів в перший місяць
Потужну технологію, на якій ефективно продають великі компанії, я адаптувала під продажі в соціальних мережах
- 3 роки тестів і докрутки в реальній роботі з людьми
- Більше 1000 успішно навчених продажників
- техніки, легко застосовні в будь-якому проекті
І для цього я створила тренажер "впевнені продажі в листуванні"
як ви відчуваєте себе, коли потрібно продавати?
- червонієте і бліднете, тому що продавати-це страшно, не ваше, і ви вже точно не мріяли в дитинстві стати базарним зазивалою?
- Нормально. Запитали - ви відповіли. Тому що клієнт сам уточнить все, що йому треба, ви не лізете в розмови по душах, ви тут не для цього?
Помилки в листуванні призводять до втрати клієнта, який був готовий платити.
А працюючи за технологією, Ви продаєте навіть тим, хто сумнівається
Автор і спікер
◦ Практикуючий маркетолог з 15-річним досвідом
↑ Засновник бізнес-школи"сходинки"
◦ Спікер "суворий пітерський SMM" і школи бізнесу "Синергія"
◦ Запрошений викладач 4 онлайн-шкіл
◦ Більше 100 годин виступів за 2020-21 рік
ви дивитеся відео-уроки і відпрацьовуєте технологію:
Ви пройдете всі етапи: від " ціна? Розміри?"до" Я купую, як оплатити!"без танців з бубнами і больових прийомів!
Відпрацюєте найскладніші заперечення: "я подумаю!", "Це дорого!"і" я йду, не прощаючись" - чи є шанси на угоду і як повернути таких клієнтів в діалог?
Продажі в листуванні можуть бути легкими і приємними, як дружня розмова. Але товар у вас, а значить саме ви відповідаєте за якість цієї бесіди
Оволодівши технологією за допомогою тренажера" впевнені продажі в листуванні", ви більше не упустите клієнтів:
Ви пройдете всі етапи: від " ціна? Розміри?"до" Я купую, як оплатити!"без танців з бубнами і больових прийомів!
Відпрацюєте найскладніші заперечення: "я подумаю!", "Це дорого!"і" я йду, не прощаючись" - чи є шанси на угоду і як повернути таких клієнтів в діалог?
Продажі в листуванні можуть бути легкими і приємними, як дружня розмова. Але товар у вас, а значить саме ви відповідаєте за якість цієї бесіди
Оволодівши технологією за допомогою тренажера" впевнені продажі в листуванні", ви більше не упустите клієнтів:
- будете розмовляти в листуванні легко і природно з будь-якою людиною
- елегантно і м'яко відпрацьовувати заперечення
- правильно реагувати на" бачив і подешевше "і"я подумаю"
- зможете повернути в розмову, тих, хто перестав відповідати
- доводити до угоди самі "безнадійні" випадки і тих, хто зайшов "просто запитати"
https://privatelink.de/?https://course.bi-step.ru/chatdeal?utm_source=insta