Що нового?

Придбаний Сезонний курс зимовий детокс. Січень 2022 (Марина Єрохіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2570 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 46.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 33045

зимовий Detox Здоров'я-моя авторська, що не має аналогів, онлайн програма по здоровому харчуванню, м'якому очищенню і тотальному оздоровленню!!
зимовий detox 2022 стартує 10 січня (коли вся країна виходить з новорічних бенкетів )
І триватиме 21 день.

Detox - це перший в Росії онлайн санаторій, де я, як натуропат-Нутриціолог, підготувала для вас оздоровлююче меню на 21 день зі смачними і здоровими рецептами.
Вважайте це меню-мішленівською зіркою в світі Detox харчування. Тому що ви будете їсти смачно, дуже смачно, при цьому буде:
  • Йти зайву вагу, тіло стане підтягнутим і пружним
  • Відновлюватися тургор шкіри, шкіра буде сяяти красою і молодістю
  • Налагодиться робота шлунково-кишкового тракту, печінки, підуть здуття, набряки
  • З'явиться внутрішня енергія, підйом сил і радість життя
  • Високий рівень внутрішньої енергії дозволить тілу рухатися швидко, а мозку працювати ефективно
  • Підуть висипання, нерівності, шорсткість шкіри
Все це досягається за рахунок смачного, здорового цілющого харчування, до нього ми додамо режим дня, прикрасимо М'якими оздоровлюючими процедурами, вишенькою на торті буде оздоровлення травами !!

І найголовніше-це кожен день ми з вами будемо зустрічатися в прямому ефірі!
Будуть ефіри по натуропатії, харчування, харчової алхімії.
Будуть нові сімейні рецепти траволікування, ефіри-мотивації.
Буде ранкова зарядка і практики дихання!

Через 21 день ви будете себе почувати крутіше, ніж в 18 років :
  • Струнке тіло
  • Купа енергії
  • Радість життя
  • А так само звичка готувати смачно і легко здорову їжу
Вас чекають нові рецепти, повірте не тільки ви, але і ваша сім'я буде пальчики облизувати і просити добавки !

Зимовий detox Здоров'я - це потужна онкопрофілактика, профілактика аутоімунних захворювань, гормональних збоїв і порушень. У ваших руках буде найпотужніших інструмент, користуйтеся!
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/marina_rawway/p/5f38ac/

Угорі