для кого цей КУРС
Ви любите обожнюєте читати і записувати те, що відбувається з вами, фантазії, сюжети або філософські роздуми, але не знаєте, як можна цим заробляти гідні гроші<бр/>
Ви можете годинами засиджуватися за комп'ютером, щоб доробити щось, що вас дуже захоплює, але хотіли б, щоб це приносило результати<бр/>
Вас до глибини душі хвилюють почуття, події і відкриття, але ви не знаєте, яка в цьому користь для інших людей
ПРЯМО зараз-найкращий час, щоб ставати БЛОГЕРОМ, письменником, копірайтером
Я як ТЕКСТ
15, 22, 29 січня, 5 лютого (всі – суботи) о 12.00 мск<бр/> 1. Мовознавство: що таке мова, як розвивати свою мову, як розвивати свою мову, профілактика розумної мови
Світ як ТЕКСТ
10, 17, 24 лютого, 3, 10 березня (всі – четверги) о 19.00 мск<бр/> 1. Жанри: блогерські, журналістські – письменницькі-1 частина
15, 22, 29 січня, 5 лютого (всі – суботи) о 12.00 мск<бр/> 1. Мовознавство: що таке мова, як розвивати свою мову, як розвивати свою мову, профілактика розумної мови
Світ як ТЕКСТ
10, 17, 24 лютого, 3, 10 березня (всі – четверги) о 19.00 мск<бр/> 1. Жанри: блогерські, журналістські – письменницькі-1 частина
Два блоки разом - " Я як текст "і"світ як текст"
12 900 руб. 8 500 руб.
Посилання
Ви любите обожнюєте читати і записувати те, що відбувається з вами, фантазії, сюжети або філософські роздуми, але не знаєте, як можна цим заробляти гідні гроші<бр/>
Ви можете годинами засиджуватися за комп'ютером, щоб доробити щось, що вас дуже захоплює, але хотіли б, щоб це приносило результати<бр/>
Вас до глибини душі хвилюють почуття, події і відкриття, але ви не знаєте, яка в цьому користь для інших людей
ПРЯМО зараз-найкращий час, щоб ставати БЛОГЕРОМ, письменником, копірайтером
відеопрезентація курсу
<ширина iframe= " 500 "Висота =" 300 " src="
[СПОЙЛЕР= "веде НАТАША КУНДРЮКОВА"] веде НАТАША КУНДРЮКОВА<ширина iframe= " 500 "Висота =" 300 " src="
Я як ТЕКСТ
- Самовираження: що, як і навіщо ви висловлюєте в своїх текстах, авторське Я
- Розвиток письменницьких навичок: матеріал для творчості, образне мислення, гра
- Радості і труднощі письменства: організація праці, корисні звички, натхнення, ставлення до критики
Світ як ТЕКСТ
- Жанри: блогерські, журналістські – письменницькі-2 частина
- Архітектура тексту: складові тексту, яскраві прийоми, баланс композиції
- Ваш авторський стиль: загальне поняття стилістики тексту, стилістичні огріхи та ідеали
- Текст і контекст: в життя твори вашого публічному просторі (почуття міри, монолог і/або діалог, конкуренція, співпраця) ********** ділення [СПОЙЛЕР= "веде НАТАША КУНДРЮКОВА"] веде НАТАША КУНДРЮКОВА
- Самовираження: що, як і навіщо ви висловлюєте в своїх текстах, авторське Я
- Розвиток письменницьких навичок: матеріал для творчості, образне мислення, гра
- Радості і труднощі письменства: організація праці, корисні звички, натхнення, ставлення до критики
Світ як ТЕКСТ
- Жанри: блогерські, журналістські – письменницькі-2 частина
- Архітектура тексту: складові тексту, яскраві прийоми, баланс композиції
- Ваш авторський стиль: загальне поняття стилістики тексту, стилістичні огріхи та ідеали
- Текст і контекст: в життя твори вашого публічному просторі (почуття міри, монолог і/або діалог, конкуренція, співпраця) **********
Два блоки разом - " Я як текст "і"світ як текст"
12 900 руб. 8 500 руб.
Посилання
https://privatelink.de/?https://rubstein.org/writer?gcmes=17680845624&gcmlg=5877633#rec369954183