Що нового?

Придбаний Школа нумерології без магії і езотерики. 9 потік (Ольга Перцева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7353 ГРН
Учасників: 4 з 126
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 60.7 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Школа нумерологии без магии и эзотерики. 9 поток (Ольга Перцева)

Опис нумерологічної психоматриці - не ворожіння на кавовій гущі, а метод дослідження особистості, що базується на багаторічних масштабних дослідженнях, в які я в міру можливості вношу свою лепту. Звернувшись до мене, ви отримаєте інформацію, яка відповідає дійсності. Її використання допоможе вам змінити своє життя на краще в багатьох аспектах.

Опис курсу:
7 занять по 2,5 години + домашні завдання;
Ніякої води, тільки справжній досвід за 13 років спостережень і практики, всю цю безцінну інформацію я передам вам в повному обсязі !
Цікаві домашні завдання і практика ;
Супровід учнів по закінченню курсу в закритій групі ;

Що Ви отримаєте ?
Навчіться безпомилково визначати в людях 99% прихованої інформації;
Допоможете своїй родині , своїм друзям, подругам і дітям розуміти один одного і жити в гармонії ;
Зможете вести свою практику як нумеролог піфагорійської школи;
Для професіоналів: якщо ви маєте освіту психолога, невролога, сексолога, вам це допоможе зрозуміти багато причин виникнення захворювань;
Для нумерологів: мій погляд допоможе вам відкрити нове бачення і розширить ваші можливості і потенціал ;
Для викладачів та педагогів: можливість знайти правильний , індивідуальний підхід до дитини.
Зможете знайти свій шлях, зрозуміти свою місію, Як досягти успіху саме вам!

Лекції:
1-Теорія. Сектори матриці і їх прояв. Внутрішній квадрат .
2-Теорія. Сектори матриці та їх прояви. Зовнішній квадрат. Домашнє завдання.
3-поєднання коефіцієнтів і секторів матриці. Їх прояв і пояснення.(1 урок)
4-поєднання коефіцієнтів і секторів матриці. Їх прояв і пояснення.(2 урок). Домашнє завдання .
5-Жіноча і чоловіча матриця. Гра секторів відповідальності. Залежність. Сексуальність. Діагностика пари. Вплив на результати один одного . Домашнє завдання .
6-Дитяча матриця. Як правильно розрахувати і прочитати. Особливості покоління . Домашнє завдання. Домашнє завдання.
7-професійні коди. Реалізація. Місія . Домашнє завдання.
З 9 потоку додані 2 Нові лекції

http://nenumerolog.ru

Останнє редагування модератором:
Угорі