Що нового?

Придбаний [[Школа природного омолодження] уособлення. Тариф з наставником (Олеся Журавльова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 40
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 143.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Я ЗНАЮ, що Вас турбує..
  • синці та мішки під очима, гусячі лапки
  • ця ненависна носогубна складка
  • В'яла, зморшкувата шия
  • втомлене, тьмяне обличчя
  • набряки, так додають вік
  • лоб гармошкою і міжбрівна зморшка
мій МЕТОД працює в 100% випадків системний підхід
Як ми знаємо – привабливий зовнішній вигляд обличчя залежить від правильної роботи всього організму. Саме тому головна відмінність мого курсу від схожих навчальних програм – це комплексний системний підхід. Забігаючи трохи вперед, скажу-для досягнення максимального результату ми з вами будемо проходити роботу з обличчям і тілом, а так само робити медитації для вирівнювання нашого емоційного фону.
  • персональний підхід до кожного учасника.
у кожної людини через його особливостей життя і звичок формуються свої вектори, за якими руйнується обличчя і тіло, єдиного рецепта відновлення молодості "для всіх" не існує! Саме тому, курс працює як конструктор і ми підбираємо те, що потрібно конкретно кожному учаснику індивідуально.
  • цінність курсу перевищує його вартість в десятки разів.
перш ніж стати визнаним майстром своєї справи, я особисто витратила кілька мільйонів рублів і роки життя на свою освіту в області безопераційного омолодження особи. Вам не треба проходити мій шлях. Скільки часу і грошей ви витратите на отримання цих знань по крупинках?

Мій курс-це квінтесенція найкращих і дієвих технік з відновлення молодості особи, якими я готова з вами поділитися.
  • ефективність.
я зібрала найдієвіші прийоми і методи, які в комбінації дають той приголомшливий результат, якого ми всі так хочемо.

структура курсу
Проходження курсу в 4 етапи
(12 тижнів щоденних занять)

Блок "шия". Перший етап.
1. Вебінари: Анатомія старіння, знайомство з методикою.
Важливість роботи з шиєю. Коротка анатомічна довідка, основні анатомічні одиниці шийного регіону (м'язи, фасції, лімфовузли).
  1. Опрацювання передньої, бічної і задньої частини шиї
  2. Опрацювання зони декольте
  3. Робота з апоневрозом
  4. Самомасаж особи
6.Драйбрашинг (масаж сухою щіткою)
7. Медитація зцілення нервової системи
Мета етапу: отримання знань для розуміння анатомії старіння, розбір вправ, коригування правильності виконання, визначення основних критичних зон, які потребують корекції. Складання індивідуального плану відновлення для учасника за допомогою куратора.

Блок "тіло". Другий етап.
  1. Вебінари: Анатомія старіння, важливість роботи з фасціальним полотном у відновленні молодості (вебінар). Коротка анатомічна довідка: основні анатомічні важелі, що руйнують тіло. Розкриваю поняття фасції.
  2. Фасціальна гімнастика для тіла
  3. Діагональна розтяжка фасцій
  4. Самомасаж особи
5.Робота з апоневрозом
6. Медитація прощення
Другий етап занять за складеним спільно з куратором переліком вправ для корекції саме тих зон, які цього потребують.
Мета етапу: вживлення отриманої на 1 і 2 етапі програм по відновленню в повсякденне життя кожної учасниці.

Блок "обличчя". Третій етап.
1. Вебінари: Інструкція про типи обличчя та старіння.
Анатомія старіння: коротка анатомічна довідка, в якій я розповім про основні м'язах впливають на правильний корсет особи.
2.Опрацювання верхньої третини особи: лоб, міжбрівна зморшка, місця кріплення м'язів.
3.Очі: круговий м'яз ока, робота з верхнім і нижнім століттям.
4.Середня частина обличчя: Пластична корекція виличних м'язів, носа, щелепний суглоб.
5.Опрацювання нижньої третини обличчя: друге підборіддя, Нижня щелепна дуга, круговий м'яз рота
6. Медитація одкровення з собою, дзеркало
Мета етапу: знайомство і відпрацювання основного отриманого матеріалу вправ.

Блок "комплексний". 4 етап.
Закріплення матеріалу, підбір головних вправ для подальшої роботи.
  1. Вебінари: відео про важливість постійного, комплексного догляду за собою. Догляд в домашніх умовах. Маски для обличчя
  2. Виділення основних понять і складання основних руйнують тіло важелів. Розкриваю поняття фасції.
  3. Складання карт-схем занять для кожної учасниці
  4. Питання-відповіді
5.Медитація гармонізації всіх систем, медитація краси.
6. Урок з повсякденного макіяжу (чек лист з косметики хочу/можу)

https://privatelink.de/?https://facecreation.ru/#price

Угорі