цей курс дозволяє позбутися від глибинних внутрішньоособистісних першопричин, що викликають переїдання і набір зайвої ваги.
У спеціальній літературі описаний такий експеримент: щура скріпкою затиснули хвіст. В результаті Щур почала їсти в два рази більше звичайного. Скріпка на хвості стала для щура постійним джерелом занепокоєння, і це занепокоєння вона почала заїдати, пожираючи немислиму кількість їжі і набираючи вагу.
Що робити в цій ситуації? Посадити щура на дієту? Змусити щура бігати цілий день на біговій доріжці? Ні, звичайно. Для схуднення потрібно зняти скріпку з хвоста.
Якщо переїдання викликано занепокоєнням і стресом, то потрібно усунути причину цього стресу. Саме це завдання вирішує курс" психологія схуднення " – він прибирає скріпку з хвоста.
Немовля народжується безтурботним, добрим і щасливим. Але в міру зростання і дорослішання, накопичення досвіду і набивання шишок, у людини накопичуються "хвости зі скріпкою" — відгомони пережитих неприємних подій в нашому минулому.
І ми, звичайно, не можемо змінити саме минуле. Але за допомогою спеціальних технік ми можемо змінити своє ставлення до минулого. В результаті стрес зникає, скріпка з хвоста відвалюється. А разом з цим зникає і сама причина переїдання.
Емоцій, які змушують переїдати, не дуже багато. Їх всього 12.
Ось список цих емоцій:
- Страх
- Горе
- апатія
- Вина
- Сором'язливість
- сором
- жадібність
- жалість до себе
- приниженість
- образа
- самотність
- пригніченість
Зазвичай всі ці емоції переплітаються між собою, утворюючи божевільну суміш.
Приклад: "моя вага при астенічному типі складання виріс з 51 до 67 кг за пів року — наслідки сильного стресу і зради подруги на тлі непотрібності нікому, крім самої себе, і знущань колишнього, який зрадив мене, зрадивши мені, і все одно з'являвся час від часу з'ясувати — чи не стала я"щасливіше". Ноги стали жирними, як і боки, попа і стегна, зникла талія, при цьому груди і руки худі".
Клубок негативних хронічних емоцій, що висмоктують сили, змушує людину постійно поповнювати енергію, тобто багато є. Як правило, повна людина відразу знайде у себе не менше 5 цих емоцій, а якщо подумає, то 8-10, а в деяких випадках навіть всі 12.
Чи допоможе в цьому випадку популярний рада "менше їж, більше рухайся"? Звичайно, ні, не допоможе.
У людини, захопленого такими емоціями, банально немає СИЛ:
- у нього немає СИЛ менше є;
- у нього немає СИЛ більше рухатися.
висновок: людина постійно щось гризе тільки тому, що його самого теж щось постійно гризе-образа, вина, самотність і ін.- у нього немає СИЛ більше рухатися.
Єдиний спосіб впоратися з цією ситуацією – зняти негативний емоційний стан.
Ви можете вже зараз спробувати завдання курсу, перевірити їх ефективність на собі.
Для цього скачайте і прочитайте "введення" і "перше завдання" курсу, присвячене усуненню зацикленості на страху і тривозі.
у завданнях курсу "Психологія схуднення":
- навчимося справлятися з усіма цими 12-ма хронічними емоційними переживаннями, працюючи з кожним з них по черзі;
- позбудемося стану енергетичної виснаженості;
- ліквідуємо причини зайвої ваги.
Курс складається з 12 завдань, кожне завдання присвячене опрацюванню одного емоційного стану.
Завдання надсилаються по черзі, але якщо ви хочете отримати всі завдання курсу відразу, напишіть мені про це.
https://privatelink.de/?http://faleev.com/about_health/emotion/