Що нового?

Набір учасників [Школа Віталія Сундакова] Шлях Сонця (Артем Сорокін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 1
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 1912.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Сонце – найдавніший і універсальний символ на землі, перше що побачила людина, усвідомивши навколишній світ.
Мільйони років людської еволюції були освітлені сонцем, задаючи циклічність і полярність нашому сприйняттю. Саме воно, день за днем, рік за роком проходячи свій небесний шлях, стало тим стрижнем, на який нанизувалися всі наступні знання, теорії, концепції...
12 позицій сонця на небосхилі лягли в основу формування не тільки людського суспільства, а й самої людини, його мислення, світорозуміння і моралі, ставши вихідним кодом і свідомого, і несвідомого.
Хочемо ми того чи ні, визнаємо або заперечуємо, але і XXI столітті продовжуємо жити за Сонцем. Яке б справа не затіяли, слідуємо все тим же сценарієм, описаним в тисячах міфів, казок і пісень. Сценарієм "Шляхи Сонця". Вічної гри, правила якої виходять далеко за межі людського життя.
День і ніч, небо і земля, чоловіче і жіноче ...
Світло прагне до темряви, темрява до світла – так було, так є і так буде. Наш світ складається з протилежностей, і лише в їх єдності і нескінченній боротьбі можна досягти того стану внутрішньої цілісності і гармонії, яке ми називаємо щастям.

1-а частина: джерело
Містика як спосіб пізнання світу і самих себе
Що таке Ясна, коли і звідки вона взялася
Зображення сонця в мові та культурі
Дуальність природи і людини
2-я частина: смисли
Кон, Софія і багаття як відображення сонця на землі
Формування та розвиток особистості
Життєвий цикл людини
Що за хрест ми несемо
3-тя частина: шлях ГЕРОЯ
Казка брехня, та в ній натяк... на що натякають казки?
Внутрішня алхімія-шлюб Сонця і Місяця
Шлях героя як життєвий вибір
Етапи, труднощі та нагороди

КОМУ буде корисний
  • Читали книгу, дивилися уроки РШРЯ, але залишилися питання
  • Цікавитеся містикою, алхімією, езотерикою... і готові розчаруватися в колишніх знаннях
  • прагніть самі створювати гармонію всередині і зовні
цілі тренінгу
У вузькому сенсі-практичне застосування ясні доби. У широкому ж сенсі-знайомство з зовсім іншим способом не тільки сприйняття дійсності, а й Життя взагалі. Тільки містика (в споконвічному розумінні) дозволяє зазирнути за межі людської свідомості, побачити невидиме і відстежити закони аналогії, за якими все в світі пов'язано з усім. А значить, навіть в умовах інформаційного шквалу бачити і діяти ясно і усвідомлено.
АРТЕМ МИХАЙЛОВИЧ Сорокін "Якось часто я останнім часом став використовувати слово "містика". Але в умовах інформаційного хаосу, в якому ми всі опинилися, доводиться звертатися до найдавніших істин. До тих часів, коли люди мали грунт під ногами, коли людина ще не втратив зв'язку з навколишнім світом, коли інформація прояснювала, а не заплутувала.

Просвітлений сприймає світ чисто. Вбирає його таким, яким він є. Але це досягається ціною фактичної відмови від мислення. Прояснений же чисто (ясно) мислить. Модель світу, що формується його свідомістю, максимально близька до реальності. А значить, будь-яка думка, ідея, мрія... можуть бути реалізовані найприроднішим чином.

Рівно два роки тому ми (тоді ще "ми") наївно спробували поставити "прояснення" на потік. Забувши при цьому переконатися, що самі цілком прояснилися. Це був непростий, але безцінний досвід, і я щиро вдячний кожним граблям, на які довелося наступити.

Тепер мені ясно, що процес цей неможливо запустити ззовні. Але можна (і потрібно) допомогти йому, коли він вже почався зсередини. Кожен повинен сам пробити пролом у звичній картині світу. І тоді вже я (або хтось інший) зможемо допомогти прийняти нову чарівну реальність, навчити з нею взаємодіяти. Метелик же, яку силою дістали з кокона, вже ніколи не навчиться повноцінно літати... "

https://privatelink.de/?https://sundakov.ru/training_sun/

Угорі